12 οι τραυματίες, από τις καραμπόλες, λόγω ομίχλης, στα διόδια Πολυμύλου, στην Εγνατία Οδό, λέει στο kozan.gr ο Aντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Μαργαρίτης – Ανάμεσά τους μια κοπέλα 24 ετών, από τα Γιάννενα, που μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο και θα χειρουργηθεί γιατί “έσπασε” το γοφό (Ηχητικό)

799

Radiosiatista.gr

Radiosiatista.gr
Ώρα 14:40: Με το λεωφορείο της πυροσβεστικής η μεταφορά των οδηγών – επιβατών που βρίσκονται στα διόδια Πολυμύλου και τα οχήματά τους ενεπλάκησαν στις καραμπόλες που σημειώθηκαν νωρίτερα – Κάποιοι θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο στην Αιανή ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταφερθούν στα ΚΤΕΛ Κοζάνης για να συνεχίσουν από εκεί το ταξίδι τους προς τους προορισμούς τους (Φωτογραφίες)


Με το λεωφορείο της πυροσβεστικής η μεταφορά των οδηγών – επιβατών που βρίσκονται στα διόδια Πολυμύλου και τα οχήματά τους ενεπλάκησαν στις καραμπόλες που σημειώθηκαν νωρίτερα. Κάποιοι θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο στην Αιανή ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταφερθούν στα ΚΤΕΛ Κοζάνης για να συνεχίσουν από εκεί το ταξίδι τους προς τους προορισμούς τους.
 


Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Βίντεο με τα δεκάδες φορτηγά έξω από τη Βέροια που περιμένουν να ανοίξει η Εγνατία Οδός στο ρεύμα από Βέροια προς Πολύμυλο.