13 άτομα, με θλαστικά κυρίως τραύματα, διακομίζονται με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης * Video

1364

Radiosiatista.gr

13 τελικά οι τραυματίες, κυρίως, με θλαστικά τραύματα, από τις καραμπόλες στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό – Αυτή τη στιγμή γίνεται η καταγραφή όλων όσω οδηγών κι επιβατών βρίσκονται στο σημείο, μεταξύ αυτών κι αρκετοί από άλλες χώρες, ώστε να μεταφερθούν με λεωφορεία είτε σε Κοζάνη, είτε στη Θεσσαλονίκη

Τι λέει στο kozan.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιικής Προστασίας Θ. Μάνος (Ηχητικό)

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων, γύρω στα 10, σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί στα διόδια Πολυμύλου, στο ρεύμα Βέροια προς Κοζάνη. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά κι η Τροχαία Bέροιας. Η αιτία της καραμπόλας έχει να κάνει με την πυκνή ομίχλη που υπάρχει στην περιοχή.

Radiosiatista.gr

Radiosiatista.gr

Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 13 άτομα, με θλαστικά κυρίως τραύματα, που ενεπλάκησαν στις καραμπόλες που σημειώθηκαν, λόγω ομίχλης, στα διόδια Πολυμύλου, γύρω στις 11:30 το πρωί, διακομίζονται, αυτή την ώρα (12:30μ.μ.), με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&

H Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Πολύμυλος Κοζάνης…..

Στο σημείο της καραμπόλας ο Θ.Μάνος με στελέχη της περιφέρειας Δ.Μακεδονίας. Πολλά αυτοκίνητα και εγκλωβισμένοι οδηγοί

Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, από καραμπόλα αυτοκινήτων λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα.

Radiosiatista.gr