Ειδήσεις ….

222

Xύτρα ειδήσεων: 8 Φεβρουαρίου η πιθανότερη ημερομηνία επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη – Επισκέψεις στη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαίδα 5 & την Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, 8 Φεβρουαρίου (ημέρα Τετάρτη) η πιθανότερη ημερομηνία επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Κοζάνη.  Θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαίδα 5 & την Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας.

Τηλεφωνική δημοσκόπηση με διάφορα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τις Εθνικές εκλογές, τους εν ενεργεία βουλευτές στην Π.Ε. Κοζάνης αλλά και πρόσωπα που διεκδικούν μία θέση στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο, διεξάγεται το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με τα όσα έχει πληροφορηθεί η στήλη, από – δύο – συμπολίτες μας που απάντησαν στα ερωτήματα, η δημοσκόπηση επικεντρώνεται κυρίως στη ΝΔ και πέρα από τα κλασικά ερωτήματα, στους ερωτηθέντες, για το ποιο κόμμα ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές και ποιο θα ψήφιζαν σήμερα, το αξιοσημείωτο είναι ότι στ’ ονόματα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ έχει προστεθεί κι εκείνο του πρώην Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Δακή, για τον οποίο, επιπροσθέτως, ειδικά το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν αρκετές αναφορές σε δημοσιεύματα, σε κεντρικά ΜΜΕ, για τ’ ότι έχει “κλειδώσει” η υποψηφιότητά του.

Η Χύτρα

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 

Ένταση επικράτησε  το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου,  στα επείγοντα περιστατικά  του “Μαμάτσειου” νοσοκομείου Κοζάνης, λίγο πριν 9μμ .

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, νεαρός, ηλικίας 25 χρονών περίπου,  διεκομήσθει ημιλυπόθυμος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ‘Μαμάτσειο’ νοσοκομείο Κοζάνης.

Όταν έφτασε στα επείγοντα περιστατικά ο νεαρός, σήκωσε κυριολεκτικά το νοσοκομείο στο πόδι δημιουργώντας  ένταση.  Γιατροί και νοσηλευτές αδυνατούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση και κάλεσαν την Αστυνομία 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Radiosiatista.gr

Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ χαιρετίζει τις μαζικές κινητοποιήσεις που πραγματοποίησε η ΕΙΝΔΥΜ στα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας. Η μαζική συμμετοχή δεκάδων μαζικών φορέων, εργατικών σωματείων, συλλόγων γονέων μαζί με τα παιδιά τους, δείχνει ότι ο λαός της περιοχής δεν ανέχεται να παίζεται η υγεία και η ζωή του «στα ζάρια».

Ο αγώνας για ενίσχυση των Δημόσιων Δομών Υγείας, των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, του ΕΚΑΒ, περνάει μέσα από τη σύγκρουση με τη λογική του «κόστους-οφέλους», με την πολιτική που αντιμετωπίζει την υγεία και το φάρμακο ως εμπόρευμα, που από κοινού υπηρέτησαν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, μαζί με δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Τίποτα να μην περιμένει ο λαός μας από σημερινούς και αυριανούς «σωτήρες» και «προστάτες». Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, με δυνατό ΚΚΕ!”

27/1/2023

Από το Γραφείο Τύπου

της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας

Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ

ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ – ΓΟΥΝΕΜΠΟΡΩΝ

               ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

  « Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ »

ΒΙΟΠΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Email: syngsiat@gmail.com

Τηλ. Επικοινωνίας: 6906109546

Αριθμ.Πρωτ……56…….

Σιάτιστα…27/01/2023…

ΠΡΟΣ: ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας « Ο Προφήτης Ηλίας » ενημερώνει τα μέλη του ότι, το πρόγραμμα που αναφέρεται στην καταγραφή των πλέτερ θα συνεχιστεί έως και την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2023 για την εξυπηρέτηση όλων των μελών του, στα γραφεία του Συνδέσμου στο χώρο του ΒΙΟ.ΠΑ και ώρες 10:00 π.μ. μέχρι τη 01:00 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              ΓΡΑΒΑΣ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεύτερη αγωνιστική του Β γύρου του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ και ο Γυμναστικός αγωνίζεται εκτός έδρας στην Αναγέννηση Σερβίων. 
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 3 το μεσημέρι!!!