28/01/23 Ειδήσεις ….

213

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου,  ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Τοπικό Παράρτημα Κοζάνης) και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κοζάνης κ.Δαδαμόγια Κατερίνα, έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη Κοζάνη. «Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για την παρουσία τους και τους ευχαριστεί για την συνεχή συμπαράστασή τους!».

Η ανάρτηση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη

Δυστυχώς για άλλη μία φορά (7η αναβολή) το Συμβούλιο της Επικρατείας αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης που είχε οριστεί για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου για το τιμολόγιο Γ.Π των εργαζομένων και συνταξιούχων του Ομίλου ΔΕΗ & ΑΔΜΗΕ. Αυτή τη φορά η δικαιολογία είναι, ότι καθυστέρησε η ΔΕΗ να καταθέσει τις προτάσεις αντίκρουσης σε σχέση με την προσφυγή μας. Τη νέα ημερομηνία θα τη γνωρίζουμε την Δευτέρα στις 30 του μήνα.

#######

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας « Ο Προφήτης Ηλίας » ενημερώνει τα μέλη του ότι, το πρόγραμμα που αναφέρεται στην καταγραφή των πλέτερ θα συνεχιστεί έως και την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2023 για την εξυπηρέτηση όλων των μελών του, στα γραφεία του Συνδέσμου στο χώρο του ΒΙΟ.ΠΑ και ώρες 10:00 π.μ. μέχρι τη 01:00 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              ΓΡΑΒΑΣ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Ο δικός μας «Γαλονάς» νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής στην ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στο πλαίσιο των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία, Νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής στην ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας ορίστηκε ο Σπύρος Διόγκαρης.

• Γεννήθηκε στην Εράτυρα Κοζάνης, το έτος το 1962.
• Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1985 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1996.
• Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας.
• Έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας και Κοζάνης.
• Από το 2004 έως το 2018, υπηρέτησε ως Διοικητής στην Τροχαία Κοζάνης.
• Από το Φεβρουάριο του 2018 έως τον Ιούλιο του 2019 διετέλεσε ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας.
• Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, επιμορφωτικά σεμινάρια του Kέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.
• Άρθρα του σχετικά με την οδική ασφάλεια δημοσιεύτηκαν σε διάφορα περιοδικά, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
• Υπήρξε μέλλος του Μητρώου Κύριου Διδακτικού Προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).
• Δίδαξε ως τακτικός καθηγητής στη σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών, τα έτη 1998-1999 και 2008-2009.
• Δίδαξε ως τακτικός καθηγητής στις σχολές Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας και Τσοτυλίου τα έτη 2005 έως 2008 και συνεχίζει να διδάσκει στην Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος.
• Του απονεμήθηκαν για την υπηρεσιακή του απόδοση ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.
• Είναι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου.

##########

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας καλεί τους αγρότες να βγουν με τα τρακτέρ και τα μηχανήματά τους σε στήσιμο μπλόκου στον κόμβο Φιλώτα, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου

#########

Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Νέοι μαθητές μπορούν να ενταχθούν στον 2ο κύκλο σπουδών ο οποίος ξεκινάει αρχές Φεβρουαρίου

######

Κλήση για φωτιά στο κτήριο του πρώην ξενοδοχείου Ξενία στην Κοζάνη δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης λίγο μετά τις 18:40 το απόγευμα της Παρασκευής 27/1. Η φωτιά ήταν μικρής εστίας κι ευτυχώς δεν επεκτάθηκε. Στο σημείο έφτασε άμεσα και περιπολικό.

Radiosiatista.gr

Radiosiatista.gr