Ο Δ. Κοσμίδης, ως προς την εκποίηση των κουφωμάτων του ΓΕΛ Νεάπολης: “Τελούμε εν αναμονή του ονόματος τού υπευθύνου, ο οποίος λειτούργησε παράνομα διασκορπίζοντας την περιουσία του Δήμου”

1015

Μετά την ενημέρωση-καταγγελία που πραγματοποιήσαμε  προς τον Δήμαρχο Βοΐου, τον Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών, ως προς την εκποίηση των κουφωμάτων του ΓΕΛ Νεάπολης, μέχρι και σήμερα δεν μας έχει δοθεί απάντηση, για το τι ακριβώς συνέβη με τα προαναφερόμενα κουφώματα.

Τρία είναι τα τινά: είτε διανεμήθηκαν παρανόμως, είτε διανεμήθηκαν έπειτα από εντολή κάποιου αιρετού ( ποιανού αιρετού;), είτε δεν φυλάχθηκαν με ασφάλεια.

Κατόπιν δικής μας αναφοράς, τα κουφώματα επέστρεψαν σε χώρο του Δήμου, αλλά το ερώτημα παραμένει αναπάντητο, ως προς το ποιος έδωσε εντολή.

Φυσικά όλη η δουλειά είναι ακόμα σε εξέλιξη και η καταμέτρηση των κουφωμάτων είναι μια παρωδία, για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Αυτή τη φορά προλάβαμε τον κύριο Δήμαρχο να μην αποκαλέσει ξανά  την περιουσία του Δήμου, ως «παλιοσίδερα και μπάζα».

Τελούμε εν αναμονή του ονόματος τού υπευθύνου, ο οποίος λειτούργησε παράνομα διασκορπίζοντας την περιουσία του Δήμου.

Δηλώνουμε παρόντες, διασφαλίζοντας την περιουσία του Δήμου και απαιτούμε διαφάνεια για κάθε ενέργεια παράνομης παραχώρησης δημοτικής περιουσίας.

Ο συνδυασμός «Ενεργοί Πολίτες- Ισχυρός Δήμος»