Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς στο πλευρό της Πρωτοβουλίας των 120 γουνοποιών που έμειναν εκτός χρηματοδότησης

1341

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στα δίκαια αιτήματα της Επιτροπής Διαχείρισης της Πρωτοβουλίας περισσοτέρων από 120 συναδέλφων γουνοποιών Ν. Καστοριάς και Ν. Κοζάνης για την προάσπιση των συμφερόντων όσων γουνοποιών δεν έχουν ενταχθεί σε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα αποζημίωσης εξαιτίας του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας.

Κρίνουμε επιβεβλημένη την άσκηση πίεσης προς την πολιτεία από όλες τις δυνάμεις του κλάδου μας ώστε να δοθούν νέα μέτρα στήριξης καθώς με τη συνέχιση των κυρώσεων απαγόρευσης εξαγωγών και πωλήσεων προς τη Ρωσία τίθεται θέμα βιωσιμότητας των επιχειρήσεών μας.

########################Ενημέρωση από το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας


Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» υποδέχθηκε σήμερα τον υπεύθυνο του Γραφείου Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Κοζάνης, κ Ιωάννη Τιάκα. Ο κ. Τιάκας παρουσίασε τις δράσεις  και τη λειτουργία του Γραφείου Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ΔΔΕ Κοζάνης και όλα όσα μπορεί να προσφέρει στα παιδιά. Στη συνέχεια παρουσίασε θέματα σχετικά με τις επιλογές που έχουν τα παιδιά στις πανελλαδικές εξετάσεις και στην επαγγελματική τους ζωή. Ακολούθησε συζήτηση και τα παιδιά έθεσαν ερωτήματα και πήραν ενδιαφέρουσες απαντήσεις.
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιωάννη Τιάκα και ανυπομονεί και για άλλες ενημερώσεις για τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου.