Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Σιάτιστας, στο ρεύμα προς Γρεβενά (Βίντεο & Φωτογραφίες)

1943

Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Σιάτιστας, στο ρεύμα προς Γρεβενά (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Αυτοκίνητο που κινούταν, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Σιάτιστας, στο ρεύμα προς Γρεβενά, κάτω από  αδιευκρίνιστες συνθήκες (πιθανότατα από μηχανική βλάβη), τυλίχθηκε στις φλόγες, λίγο μετά 10.30 το πρωί του Σαββάτου 30/3, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.  Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας “Ο Άγιος Παντελεήμων” διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, στη μνήμη του μικρού Νικόλα – Μάριου, την Κυριακή 31 Μαρτίου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας “Ο Άγιος Παντελεήμων” διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, στη μνήμη του μικρού Νικόλα – Μάριου που πάλεψε γενναία αλλά δεν τα κατάφερε, και πέρυσι ανήμερα του Ευαγγελισμού έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων.

Ο μικρός Νικόλας – Μάριος  νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για αρκετές εβδομάδες και έδινε τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή είχε κινητοποίηση τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Σιάτιστας και πολλούς εθελοντές αιμοδότες για αίμα και αιμοπετάλια.

, Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στο Τραμπάντζειο γυμνάσιο Σιάτιστας, από τις 9:00 π.μ. εώς τη 13:30 μ.μ.. Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.

Οι Ενεργοί Αιμοδότες, να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους, γιατί θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν για να εκδοθεί η ταυτότητα εθελοντή Αιμοδότη.

Το Ταχυφαγείον Του Ζιαφετ θα προσφέρει στους εθελοντές αιμοδότες πρωινό

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι: Να αισθάνεστε καλά Να είστε ξεκούραστοι Να έχετε κοιμηθεί καλά την προηγούμενη ημέρα. Να υπενθυμίσουμε ότι – τρώμε κανονικό πρωινό. – Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα – Δεν έχουμε πάρει ασπιρίνες-παυσίπονα την τελευταία εβδομάδα – Δηλώνουμε στο Γιατρό αιμοδοσίας ποια φάρμακα παίρνουμε.

Μαζί μπορούμε Δίνουμε Αίμα Δίνουμε ζωή!!!

Play off – 1η αγωνιστική (30/3)

Περδίκκας- Μακεδονικός Κοζάνης

Μακεδονικός Σιάτιστας- Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας

ΠΑΟ Κοίλων- Δαναοί

2η αγωνιστική (6/4)

Μακεδονικός Κοζάνης- Μακεδονικός Σιάτιστας

Δαναοί -Περδίκκας

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας- ΠΑΟ Κοίλων

 3η αγωνιστική (10/4)

Μακεδονικός Κοζάνης- Δαναοί

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας- Περδίκκας

Μακεδονικός Σιάτιστας- ΠΑΟ Κοίλων

4η αγωνιστική (13/4)

Δαναοί – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας

Περδίκκας – Μακεδονικός Σιάτιστας

ΠΑΟ Κοίλων- Μακεδονικός Κοζάνης

5η αγωνιστική (20/4)

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Μακεδονικός Κοζάνης

Μακεδονικός Σιάτιστας- Δαναοί

ΠΑΟ Κοίλων- Περδίκκας

Play out

1η αγωνιστική (31/3)

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας- ΑΟ Κρόκου

Βελβεντό- ΑΕ Κοζάνης

Τιτάν Σερβίων – Ιωνικός

2η αγωνιστική (6/4)

ΑΟ Κρόκου – Βελβεντό

Ιωνικός – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας

ΑΕ Κοζάνης – Τιτάν Σερβίων

3η αγωνιστική (13/4)

ΑΟ Κρόκου – Ιωνικός

ΑΕ Κοζάνης- Ατρόμητος Πτολεμαΐδας

Βελβεντό- Τιτάν Σερβίων

4η αγωνιστική (21/4)

Ιωνικός- ΑΕ Κοζάνης

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας- Βελβεντό

Τιτάν Σερβίων – ΑΟ Κρόκου

5η αγωνιστική (27/4)

ΑΕ Κοζάνης – ΑΟ Κρόκου

Βελβεντό – Ιωνικός

Τιτάν Σερβίων – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας

Επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής ΝΔ την Κυριακή 31 Μαρτίου με επίσημο προσκεκλημένο τον Ιωάννη Πλακιωτάκη

Η  Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Νομού Κοζάνης (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας σας προσκαλεί στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής της Παράταξης μας την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 12.00μ.μ. στο κέντρο δεξιώσεων “Doufas De Luxe” (7ο χλμ Κοζάνης – Πτολεμαΐδας).

Επίσημος προσκεκλημένος ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και τ. Πρόεδρος του Κόμματος κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμήσουμε παλαιά στελέχη και πρώην προέδρους των κομματικών οργανώσεων του Νομού μας.

Για τη Δ.Ε.Ε.Π.

Η πρόεδρος,

Ζαρκοδήμου Ι. Θωμαή

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που σκαρφαλώνουν και κείμενο που λέει "Gosts Οưς @ 32° Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης <<Αθ. Λευκαδίτη>> E.O.O.A. ΣΥΛΛΟΓΟΣ npo Αγωνιστικές Κατηγορίες 1984 ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ WW Μαρτίου Γυμναστήρις Vertical Zone Κοζάνη 30-31 202 Πρόγραμμα"»/></figure><figure class=
ΓΡΑΒΑΔΙΚΑ