Στο ξενοδοχείο «Αρχοντικό» αντί του Τσίπειου Οικοτροφείου το Κέντρο Νεότητας – Αλλάζει ο σχεδιασμός για τη δωρεά Γκιουλέ των 2 εκατ. δολαρίων

924

Μν που λάβαμε ...

Ντροπή ρε ...

kozan.gr: Βόιο: Αλλάζει ο σχεδιασμός για τη δωρεά Γκιουλέ των 2 εκατ. δολαρίων – Στο ξενοδοχείο «Αρχοντικό» αντί του Τσίπειου Οικοτροφείου το Κέντρο Νεότητας – Τι είπε ο Ζευκλής, μετά από ερώτηση Μαγιάγκα, για τα δύο χρόνια καθυστέρησης και τη δημιουργία καταλύματος 80 ατόμων

Σημαντική αλλαγή στον σχεδιασμό αξιοποίησης της μεγάλης δωρεάς της Σιατιστινής ευεργέτιδας Μαριάνθης Γκιουλέ, ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων, γνωστοποίησε ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, κατά τη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου. Απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, Γιώργου Μαγιάγκα για την πορεία υλοποίησης της δωρεάς και τη δημιουργία Κέντρου Νεότητας στη Σιάτιστα, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι εγκαταλείπεται ο αρχικός σχεδιασμός αξιοποίησης του Τραμπάντζειου–Τσίπειου Οικοτροφείου, λόγω των σοβαρών πολεοδομικών, ιδιοκτησιακών και άλλων εκκρεμοτήτων που διαπιστώθηκαν.

Η νέα κατεύθυνση, σύμφωνα με όσα παρουσίασε, είναι η ανακαίνιση και επαναλειτουργία του δημοτικού ξενοδοχείου «Αρχοντικό», με τη δημιουργία χώρων νεότητας, εκπαίδευσης, φιλοξενίας και εστίασης. Ο Χρήστος Ζευκλής εξήγησε ότι η δημοτική αρχή επιδίωξε επί περίπου δύο χρόνια να αξιοποιήσει το ιστορικό οικοτροφείο. Ωστόσο, όπως ανέφερε, κατά τη διερεύνηση προέκυψαν σημαντικά εμπόδια: ζητήματα ιδιοκτησίας, δασικές εκκρεμότητες, πολεοδομικά προβλήματα και δυσκολίες σχετικά με τις επιτρεπόμενες χρήσεις του ακινήτου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, για να προχωρήσουν οι απαιτούμενες οικοδομικές εργασίες θα χρειαζόταν ευρύτερη τακτοποίηση της περιοχής και σύνθετες διαδικασίες, χωρίς να είναι εξασφαλισμένη η τελική αδειοδότηση. Ο ίδιος ανέφερε ότι απαιτούνταν περίπου 43.000 ευρώ μόνο για τη νομιμοποίηση, ενώ πρόσθεσε ότι σημαντική καθυστέρηση υπήρξε και στην εξασφάλιση του απαραίτητου παραχωρητηρίου από το αρμόδιο ίδρυμα.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, η δημοτική αρχή, έπειτα από συνεννόηση με τη δωρήτρια, αποφάσισε να προχωρήσει στην αξιοποίηση του ξενοδοχείου «Αρχοντικό». Ο κ. Ζευκλής ανέφερε ότι η Μαριάνθη Γκιουλέ έχει αποστείλει νέα επιστολή, με την οποία συναινεί στην αλλαγή του σχεδιασμού για τη χρήση των χρημάτων της δωρεάς. Σύμφωνα με την ενημέρωσή του, το συγκεκριμένο κτίριο διαθέτει σαφώς ευνοϊκότερες προϋποθέσεις αδειοδότησης, ενώ απομένουν παρεμβάσεις πυροπροστασίας, τις οποίες προσδιόρισε περίπου στις 17.000 ευρώ. Παράλληλα, έκανε λόγο για σχεδιαζόμενη ενεργειακή αναβάθμιση ύψους περίπου 800.000 ευρώ, για την οποία αναμένεται η σχετική έγκριση, καθώς και για πρόσθετες εργασίες ανακαίνισης και διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων. Κατά τον δήμαρχο, ο συνολικός σχεδιασμός μπορεί να οδηγήσει σε παρεμβάσεις ύψους περίπου 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, συνυπολογίζοντας την ενεργειακή αναβάθμιση και τις υπόλοιπες εργασίες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο σχεδιασμός που ανέπτυξε ο δήμαρχος για τη μελλοντική λειτουργία του κτιρίου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, προβλέπεται η δημιουργία χώρων για εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες νέων, καθώς και καταλύματος με δυναμικότητα που θα μπορούσε να φτάσει τα 80 άτομα. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει δωμάτια διαφορετικής χωρητικότητας, με στόχο τη φιλοξενία οργανωμένων ομάδων, όπως εκπαιδευτικών αποστολών, αθλητικών συλλόγων και επισκεπτών που συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγών. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ενδεχόμενη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για προγράμματα Erasmus, σημειώνοντας ότι έχει ήδη υπάρξει σχετική επικοινωνία με τον Πρύτανη Θεόδωρο Θεοδουλίδη. Για το ξενοδοχειακό τμήμα ανέφερε ότι σχεδιάζεται διαχείριση από τον Δήμο Βοΐου μέσω  δημοτικής επιχείρησης (Αγροβόιο), ενώ το εστιατόριο προβλέπεται να παραχωρηθεί μέσω δημοπρασίας σε επαγγελματία. Διευκρίνισε ότι ο στόχος δεν είναι να λειτουργήσει η νέα υποδομή ανταγωνιστικά προς τις υφιστάμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αλλά να καλύψει, κατά την εκτίμησή του, την έλλειψη μεγάλου καταλύματος που θα μπορεί να φιλοξενεί οργανωμένα γκρουπ.

Κατά τη συζήτηση ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μαγιάγκας έθεσε και το ζήτημα της καθυστέρησης που προέκυψε από την αρχική επιλογή του Τσίπειου Οικοτροφείου. Επισήμανε ότι η επιλογή του συγκεκριμένου κτιρίου είχε προταθεί από τη δημοτική αρχή, σε συνεννόηση με τη δωρήτρια, και αναρωτήθηκε εάν τα προβλήματα θα έπρεπε να είχαν εντοπιστεί νωρίτερα, ώστε να μην περάσουν δύο χρόνια χωρίς να προχωρήσει το έργο. Ο δήμαρχος απάντησε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και έπρεπε να τα γνωρίζω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Στη συνέχεια εξήγησε ότι ορισμένες από τις δυσκολίες προέκυψαν κατά την πορεία διερεύνησης και μετά την εξασφάλιση των απαιτούμενων εγγράφων. Τόνισε πάντως ότι θα επιθυμούσε ακόμη και σήμερα να βρεθεί τρόπος αξιοποίησης του ιστορικού οικοτροφείου, ανεξάρτητα από τη νέα κατεύθυνση της δωρεάς.

kozan.gr

Στο Ρυθμό της πόλης !!!

#Στο_μειωμένο_αγροτικό_#πετρέλαιο από 1η Νοεμβρίου οι #εκτροφείς_γουνοφόρων_ζώων της Δυτικής Μακεδονίας

Θετική εξέλιξη για τον κλάδο – Έκπτωση 0,41 ευρώ ανά λίτρο στην αντλία

Στο καθεστώς προμήθειας αγροτικού πετρελαίου κίνησης, μέσω του μειωμένου Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στην αντλία, εντάσσονται από την 1η Νοεμβρίου 2026 και οι εκτροφείς γουνοφόρων ζώων της Δυτικής Μακεδονίας.

Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών έκανε δεκτό το αίτημα του κλάδου, όπως αυτό μεταφέρθηκε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Παπαδόπουλο και Μαρία Αντωνίου, καθώς και από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ptolemeos.gr, οι δύο βουλευτές, μαζί με τον Περιφερειάρχη, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο οποίος ενέκρινε την ένταξη των εκτροφέων στο νέο καθεστώς. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του κλάδου, Μιλτιάδης Καρακουλάκης.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, πρόκειται για μια σημαντική ανάσα απέναντι στις διεθνείς κρίσεις, που μειώνει άμεσα το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων και στηρίζει τη βιωσιμότητα και τις θέσεις εργασίας ενός παραδοσιακού και δυναμικού κλάδου για την οικονομία της Κοζάνης, της Καστοριάς και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

Τι αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου

Με το νέο σύστημα, η έκπτωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, ύψους 0,41 ευρώ ανά λίτρο, θα χορηγείται απευθείας κατά την αγορά του καυσίμου, στην αντλία, αντικαθιστώντας τη διαδικασία κατά την οποία οι δικαιούχοι κατέβαλλαν αρχικά ολόκληρη την τιμή και στη συνέχεια λάμβαναν επιστροφή του φόρου.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκδίδουν ψηφιακό κουπόνι για την ποσότητα πετρελαίου που επιθυμούν να προμηθευτούν, εντός των προβλεπόμενων ετήσιων ορίων.

Το κουπόνι θα διαθέτει μοναδικό κωδικό και QR code, τα οποία θα χρησιμοποιούνται στο πρατήριο για την εφαρμογή της έκπτωσης.

Μια σημαντική εξέλιξη για τους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων της Δυτικής Μακεδονίας, σε μια περίοδο κατά την οποία η μείωση του λειτουργικού κόστους αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τη συνέχιση της δραστηριότητας και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

@κορυφαίοι θαυμαστές

Ράδιο Σιάτιστα radio

Ράδιο Σιάτιστα Radio Siatista

Theodoros Pesnikas

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

#Σιάτιστα_1927: Ένα προσκλητήριο γάμου μάς ταξιδεύει σχεδόν 100 χρόνια πίσω

Η διατύπωση και η τυπογραφία του εγγράφου μάς μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, όταν οι γάμοι αποτελούσαν σημαντικό κοινωνικό γεγονός και οι οικογένειες προσκαλούσαν με επίσημο, ιδιαίτερο τρόπο συγγενείς και φίλους.

Ο Θωμάς Δημ. Τσακνάκης αναγγέλλει τον γάμο του.

Η Μαρίνα Δημ. Κατσανού αναφέρεται ως η νύφη.

Στη δεξιά πλευρά αναγγέλλεται ο γάμος της κόρης της οικογένειας Κατσανού, Μαρίνας, με τον Φώτα Δημ. Τσακνάκη.

Η τελετή είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα.

Το προσκλητήριο φέρει την ένδειξη «Εν Σιατίστη τη 10 Σεπτεμβρίου 1927».

#Ιστορικό_προσκλητήριο γάμου στη Σιάτιστα, με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου 1927, δηλαδή ένα τεκμήριο σχεδόν ενός αιώνα !

@κορυφαίοι θαυμαστές

Ράδιο Σιάτιστα radio

Ράδιο Σιάτιστα Radio Siatista

Theodoros Pesnikas

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Γουρνοχαρά στο Δίλοφο Βοΐου, το Σάββατο 24/10 στις 12:00 μ.μ

Δήμος Βοΐου: Γουρνοχαρά στο Δίλοφο ~ Πολιτιστικός Σύλλογος Διλόφου Βοΐου

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 12:00 μ.μ.

Στην κεντρική πλατεία.

Με το συγκρότημα των Βαγγέλη & Γρηγόρη Μπέτζιου.

Καστανογιορτή στη Δαμασκηνιά, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Δήμος Βοΐου: Καστανογιορτή στη Δαμασκηνιά ~ Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Δαμασκηνιωτών «Η Παναγία»

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 11:00 π.μ.

Στην κεντρική πλατεία.

Με την ορχήστρα του Κώστα Σμόλικα.

Β’ Εμποροπανήγυρη Τσοτυλιού, την Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Οκτωβρίου.  Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο του Δήμου

Αναχωρήσεις – Σάββατο 24/10

  • 08:15 π.μ. – Σιάτιστα, Πλατεία Γεράνειας
  • 08:15 π.μ. – Σιάτιστα, Αύλειος χώρος Γυμνασίου – Λυκείου «Γεώργιος Παπαγεωργίου»
  • 08:30 π.μ. – Γαλατινή, Κεντρική Πλατεία
  • 08:45 π.μ. – Εράτυρα, Κεντρική Πλατεία
  • 09:00 π.μ. – Νεάπολη, Άγιος Γεώργιος

Επιστροφή

  • 16:00 μ.μ. – Από την Αγία Μαρίνα

#ΤΟ_ΙΕΡΟ_ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ #ΑΓΙΟΥ#ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ_ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ#ΜΟΝΙΜΑ_ΣΤΗ_ΣΙΑΤΙΣΤΑ!

Μια ξεχωριστή ευλογία για την ενορία και την πόλη της Σιάτιστας !

Όπως είχε ανακοινωθεί την περσινή χρονιά, το ιερό λείψανο του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της πόλης μας, παραμένει πλέον μόνιμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας, φυλασσόμενο στην ειδικά κατασκευασμένη ασημένια λειψανοθήκη.

Οι πιστοί έχουν έτσι τη δυνατότητα να προσκυνούν το ιερό λείψανο και να ζητούν με πίστη τη χάρη και την ευλογία του Αγίου Δημητρίου.

Μια μεγάλη πνευματική παρακαταθήκη για τη Σιάτιστα και τους πιστούς της!

#ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ #ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ

20 – 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

• ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

Πρωΐ 7:30 π.μ.: Ὄρθρος καὶ Θεία Λειτουργία.

Τὸ Ἑσπέρας 5:30 μ.μ.: Ἑσπερινὸς καὶ Ἱερὰ Παράκλησις τοῦ Ἁγίου Δημητρίου.

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 – ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΥ

Πρωΐ 7:00 π.μ.: Ὄρθρος, ἀρχαιοπρεπὴς Θεία Λειτουργία τοῦ Ἁγίου Ἰακώβου τοῦ ἀδελφοθέου καὶ τρισάγιο ὑπὲρ ἀναπαύσεως τοῦ Μακαριστοῦ Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κυροῦ Ἰακώβου.

Τὸ Ἑσπέρας 5:30 μ.μ.: Ἑσπερινὸς καὶ ἡ Ἀκολουθία τῶν Χαιρετισμῶν τοῦ Ἁγίου Δημητρίου.

• ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

Πρωΐ 7:30 π.μ.: Ὄρθρος καὶ Θεία Λειτουργία.

Τὸ Ἑσπέρας 5:30 μ.μ.: Μέγας Ἑσπερινὸς καὶ Ἱερὰ Παράκλησις τοῦ Ἁγίου Δημητρίου.

• ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

Πρωΐ 7:30 π.μ.: Ὄρθρος καὶ Θεία Λειτουργία.

Τὸ Ἑσπέρας 6:30 μ.μ.: Μέγας Ἀρχιερατικὸς Πανηγυρικὸς Ἑσπερινὸς μετ’ ἀρτοκλασίας καὶ λιτάνευσις τῆς Ἱερᾶς Εἰκόνος καὶ τοῦ Λειψάνου τοῦ Ἁγίου Δημητρίου.

• ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 – ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Πρωΐ 7:00 π.μ.: Πανηγυρικὸς Ὄρθρος καὶ Πανηγυρικὴ Ἀρχιερατικὴ Θεία Λειτουργία.

Τὸ Ἑσπέρας 5:30 μ.μ.: Μέγας Ἑσπερινὸς στὸν Ἱ.Μ.Ν. Ἁγίου Δημητρίου.

• ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 – ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Πρωΐ 7:30 π.μ.: Ὄρθρος καὶ Θεία Λειτουργία, δέησις ἐνώπιον τῆς Ἱερᾶς Λειψανοθήκης τοῦ Ἁγίου Δημητρίου καὶ ἐν συνεχείᾳ ἐπαναφορὰ αὐτῆς εἰς τὸ Ἱερὸ Προσκυνητάριο, ὅπου φυλάσσεται τὸ Ἱερὸ Λείψανο.

Κατὰ τὸ διάστημα τῆς Ἑβδομάδος ἑορτασμοῦ τοῦ Πολιούχου Ἁγίου Δημητρίου, ὁ Ἱερὸς Μητροπολιτικὸς Ναὸς θὰ παραμείνει ἀνοιχτὸς κάθε μέρα, ἀπὸ 7:00 π.μ. -12:00 μ.μ. καὶ ἀπὸ 5:00 μ.μ. 8:00 μ.μ.

#ΣΙΑΤΙΣΤΑ

#ΆγιοςΔημήτριος#radiosiatista

SIATISTA

+4

#Πιστοφίδης#Κατασκευαστική

Σκέφτεστε να αναβαθμίσετε ενεργειακά το σπίτι σας και να εξοικονομήσετε χρήματα ;

Η Πιστοφίδης Κατασκευαστική σας ενημερώνει για το νέο πρόγραμμα

«Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικίας – Δυτική Μακεδονία 2026» !

Αναβαθμίστε ενεργειακά την κατοικία σας με επιδότηση από 65% έως και 100%, για σύγχρονα συστήματα θέρμανσης, αντλίες θερμότητας, ζεστό νερό χρήσης και θερμομόνωση κελύφους, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και καλύτερη απόδοση.

Πιστοφίδης Κατασκευαστική !

Επισκεφθείτε μας στη Μητροπόλεως 27 και στην Ιουστινιανού 2, στη Βέροια.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2331 181467 και 2331 020656.

Κινητά: 697 742 9581 και 697 300 8522.

Μάθετε περισσότερα στο pistofidis-kataskeuastiki.gr.

#Πιστοφίδης

#Κατασκευαστική !

Επενδύστε στην ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας και κερδίστε σε οικονομία, άνεση και αξία ακινήτου !

@κορυφαίοι θαυμαστές

#ΒΕΡΟΙΑ

Ράδιο Σιάτιστα radio

Ράδιο Σιάτιστα Radio Siatista

Theodoros Pesnikas

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ

Ο Δήμος Βοΐου ενημερώνει τους μικρούς (διήμερους) αποσταγματοποιούς και τους επαγγελματίες που εμπορεύονται τσίπουρο για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν κατά τη νέα αποστακτική περίοδο 2026.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την έκδοση άδειας απόσταξης, καθώς και για τους όρους παραγωγής και διάθεσης του προϊόντος, στο σχετικό έγγραφο του Τελωνείου Καστοριάς.

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link

https://voio.gr/anakoinosi-enimerosi-gia-ti-leitourgia…

#ΣΑΚΑΛΙΑΔΗΣ_ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – #ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ_ΒΟΪΟΥ

Όλα όσα χρειάζεστε για τον κήπο και το χωράφι σας, σε ένα σημείο !

Αγροεφόδια

Μηχανήματα κήπου και αγρού

Μηχανήματα φροντίδας πράσινου & αλυσοπρίονα Husqvarna

Για τον επαγγελματία αγρότη, αλλά και για κάθε λάτρη του κήπου, με λύσεις που κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη !

#Τσοτύλι_Βοΐου

24680 32239

69367 27500

#Σακαλιάδης_Βασίλειος – Δίπλα σε κάθε σας καλλιέργεια !

#ΤΣΟΤΥΛΙ

@κορυφαίοι θαυμαστές

Ράδιο Σιάτιστα radio

Ράδιο Σιάτιστα Radio Siatista

Theodoros Pesnikas

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

#ΔΗΛΩΣΕΙΣ_ΟΣΔΕ 2026

Ώρα για σωστή και υπεύθυνη δήλωση !

Η έγκαιρη και σωστή υποβολή της Δήλωσης ΟΣΔΕ 2026 είναι σημαντική για την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων ενισχύσεων και μέτρων.

Ο Κωνσταντίνος #Κατσαούνης_Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος και πιστοποιημένος γεωργικός σύμβουλος ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, αναλαμβάνει υπεύθυνα τη διαδικασία και σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα.

Σωστή καταγραφή στοιχείων

Έγκαιρη υποβολή

Αξιοποίηση διαθέσιμων ενισχύσεων και μέτρων

Υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση

Βασιλέως Κωνσταντίνου 36, Νεάπολη Κοζάνης

24680 22369

694 907 7170

kostas_katsaoun@hotmail.

com

Μαζί χτίζουμε το αύριο !

#ΒΟΪΟ

#ΔΥΤΙΚΗ_ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

#ΝΕΑΠΟΛΗ

#ΕΚΛΕΚΤΟ_Grill_Bar – #Σιάτιστα !

Γεύση που ξεχωρίζει επιλογές για κάθε όρεξη και ποιότητα που φαίνεται σε κάθε μπουκιά !

Μακεδονίας 2,

Σιάτιστα – Γεράνεια

📞24650 22388

Delivery μετά τις 18:00

Κλειστά κάθε Τρίτη

@κορυφαίοι θαυμαστές

#ΣΙΑΤΙΣΤΑ

#ΕΚΛΕΚΤΟ

https://ktelkozanis.gr/e-ticket/embed/#?secret=5tDaHOEDjW#?secret=27UE2q6TzP

#Εστιατόριο_Ευ_Ζην#Σιάτιστα

Στο λόφο του Αγίου Χριστοφόρου, με μοναδική θέα στη Σιάτιστα και τον Μπούρινο, το Ευ Ζην σας προσκαλεί να απολαύσετε αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, ψητά της ώρας και σπιτικά μαγειρευτά, φτιαγμένα με αγνά τοπικά υλικά και μεράκι.

Ένας φιλόξενος χώρος για οικογένειες και παρέες, όπου η ποιότητα, η παράδοση και η καλή εξυπηρέτηση συναντούν την απόλαυση του καλού φαγητού.

Απολαύστε το γεύμα σας με πανοραμική θέα και αυθεντικές γεύσεις που ξεχωρίζουν.

#ΕΥ_ΖΗΝ

Η γεύση συναντά την παράδοση και τη φιλοξενία.

#Άγιος_Χριστόφορος, #Σιάτιστα

24650 21133

#ΕΥΖΗΝ

24650 21133

@κορυφαίοι θαυμαστές

#ΣΙΑΤΙΣΤΑ

@όλοι