Δήμος Βοΐου Άρχισαν τα όργανα …. Θέμα: Απαράδεκτη συμπεριφορά προέδρου της ΔΗΚΕΒΟ στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ???

2298

Δελτίο Τύπου
25/10/2019
Θέμα: Απαράδεκτη συμπεριφορά προέδρου της ΔΗΚΕΒΟ στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Απαράδεκτη συμπεριφορά της προέδρου της ΔΗΚΕΒΟ, κ. Κακάλη Ελένης, μη εκλεγμένης δημοτική συμβούλου προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Υπήρχε θέμα ημερήσιας διάταξης με τον κ Πολύζο Ιωάννη του Στέφανου, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χρήστο Ζευκλή, για λήψη απόφασης για εξόφλησή γραμματειών περίπου 14.400€ για «εργασίες που διετέλεσε τα έτη 2009-2010» Τα μέλη τις αντιπολίτευσης αρνήθηκαν να υπάρχει λήψης απόφασης διότι δεν υπήρχε ενημέρωση για το θέμα της δικαστικής απόφασης και ο κ. Πολύζος που ήταν παρών στη συνεδρίαση εκβίασε ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία. Ο κ. Στεργίου Χρήστος, η κ. Μαρκουσή Χρυσούλα και η κ.Σερέφα Ιωάννα- Μαρία αποχώρησαν από τη συνεδρίαση γιατί δεν τηρήθηκαν οι κανόνες του συμβουλίου.
Η αντιπολίτευση δεν συμφωνεί με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε το σημερινό συμβούλιο καθώς δεν υπήρχε υπάλληλος για τα πρακτικά αλλά επίσης κρίνει αντιδημοκρατική τη συμπεριφορά της νέας δημοτικής αρχής.

Με εκτίμηση,
Συνδυασμοί
«Ενεργοί Πολίτες- Ισχυρός Δήμος Βοΐου»
«Βοϊο Υπεύθυνα Μαζί»