ΠΟΥ .. ΠΟΤΕ … ??

3050

Στην Καστοριά πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, ο οποίος είναι μέλος του Διοίκησης του προαναφερόμενου οργάνου.

Στη συνεδρίαση τέθηκαν ζητήματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με αναφορά στις εμπορικές σχέσεις Ελλάδας – Κίνας, ενώ και οι γουνοποιοί είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν για την ανατολική αγορά, έχοντας προσκληθεί από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς.

Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ., στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, Νίκος Κατσάνος, η γουνοποιός, Μαρία Παπαδοπούλου και ο βουλευτής Ν.Δ. Ν. Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου εκτός Αττικής στα 30 χρόνια λειτουργίας του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

10 και 11 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καστοριά

10 και 11 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καστοριά

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγάλει ακόμη η Ν.Δ. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες  όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ την άλλη βδομάδα.

Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ1 ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέργιος Αδάμ επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας πως » ναι υπάρχει πρόγραμμα για επίσκεψη του προέδρου αλλά σε ελάχιστα 24ωρα αυτό θα έχει επιβεβαιωθεί και με επίσημη ανακοίνωση »

 

Ανοιχτά την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για αυτούς που θα επιλέξουν να ανοίξουν αύριο Κυριακή 4 Νοεμβρίου, είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική, όπως άλλωστε ενημερώνουν και τα μέλη τους οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι.

Έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία για φθηνότερες αγορές και στους εμπόρους ελπίδα για αύξηση του τζίρου τους.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Αρτούρ Ζανέτι: Γιατί ο μεγάλος αντίπαλος του Λευτέρη Πετρούνια χαιρέτησε στρατιωτικά στην απονομή

Αρτούρ Ζανέτι: Γιατί ο μεγάλος αντίπαλος του Λευτέρη Πετρούνια χαιρέτησε στρατιωτικά στην απονομή
Πηγή: EPA/NOUSHAD THEKKAYIL

Άλλη μια ολόχρυση σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής «έγραψε» ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε για 3η συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, νικητής το 2015 στην Γλασκώβη και το 2017 στο Μόντρεαλ, θριάμβευσε με 15,366 βαθμούς και στην Ντόχα, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο και το οποίο θα τον οδηγήσει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο.

Χρυσός ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

Κατά τη διάρκεια της απονομής, εκτός από τον «χρυσό» Πετρούνια, την προσοχή του κοινού κέρδισε και ο Αρτούρ Ζανέτι, ο οποίος από το δεύτερο σκαλί του βάθρου και κατά την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου, απαθανατίστηκε να χαιρετά στρατιωτικά.

Η κίνησή του ξένισε πολλούς. Ωστόσο, ήταν επιβεβλημένη κι, άρα, αναμενόμενη καθώς ο Βραζιλιάνος γυμναστής είναι, από το 2015, μέλος της πολεμικής Αεροπορίας της χώρας του και υποχρεούται να στέκεται χαιρετώντας στρατιωτικά.

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη και – προφανώς – η τελευταία φορά που το κάνει. Ο Ζανέτι έχει επαναλάβει τον ίδιο χαιρετισμό κάθε φορά που ανέβηκε στο βάθρο, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας έως τις εγχώριες βραζιλιάνικες και διεθνείς διοργανώσεις.

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018: Οι Ελληνίδες μαμάδες στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018: Οι Ελληνίδες μαμάδες στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν για ένατη συνεχόμενη χρονιά, μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».