ΔΕΣ ΕΔΩ ….. !!!

3555

Η Ομοσπονδία Γούνας έκοψε την βασιλόπιτα. Φωτογραφίες

Η Ομοσπονδία Γούνας έκοψε την βασιλόπιτα. Φωτογραφίες

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας έκοψε την πίτα της το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Δημήτρης Κοσμίδης, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τη στήριξη στον κλάδο, ευχόμενος καλύτερες μέρες λέγοντας χαρακτηριστικά ,<<επιτρέπεται να πέσουμε, επιβάλλεται να σηκωθούμε >>.

Τυχερή ήταν η Μαρία Αντωνίου βουλευτής Καστοριάς .

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, το ΚΟΙΝΣΕΠ Ορίζωντας στη Νεάπολη Βοΐου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ.Καρυπίδη

Σε ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Κοινής Ωφέλειας «ΟρίΖΩΝΤΑΣ» στη Νεάπολη Βοΐου το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου 2019.

Την κορδέλα έκοψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, μαζί με τα παιδιά της ΚΟΙΝΣΕΠ .

Το χαμόγελο και ο ενθουσιασμός στα πρόσωπα των παιδιών αλλά και όλων όσων τίμησαν αυτήν την ξεχωριστή μέρα αποδεικνύουν πόσο σημαντικές είναι για την κοινωνία μας αυτές οι πρωτοβουλίες και δράσεις.

Έναν χώρο γεμάτο αγάπη και φροντίδα , τον χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, τονίζοντας ότι «Ξεπεράσαμε τη γραφειοκρατία και την αναλγησία και τα καταφέραμε».

Με την στήριξη του Περιφερειάρχη και την πολύτιμη βοήθεια ανθρώπων που αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια το ΚΟΙΝΣΕΠ στη Νεάπολη Βοΐου είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Στο Βόιο υπάρχει αυτοδιοικητική πρωτοβουλία για δημιουργία συνδυασμού. Βίντεο

Στην ύπαρξη αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας για τη διεκδίκηση  του Δήμου Βοΐου έκανε αναφορά ο ο συντονιστής της ΝΕ ΠΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Κώστας Πασαλίδης.

Η αναφορά έγινε κατά τη συνεστίαση της Παρασκευής, όπου παρευρέθηκε και ο κύριος Σκουρλέτης.

Σε συνεργασία με άλλες δυνάμεις είπε θα αφήσουν το αποτύπωμα τους στην τοπική κοινωνία.

Για το Δήμο Σερβίων θέλουμε είπε, να κάνουμε την έκπληξη και να περάσουν στο δεύτερο γύρο οι 4-5 με τους οποίους συνομιλούμε.

Δείτε το βίντεο .