Τι’ Νε’α … ?

2201

Εντυπωσιακή Εμφάνιση της Χορωδίας Γυναικών Σιάτιστας στο Απολλώνειο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Ορεστιάδα.

Με μουσική από 4 διαφορετικές χορωδίες πραγματοποιήθηκε το Απολλώνειο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Ορεστιάδα, υπό την αιγίδα του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Απόλλων».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ορεστιάδας.

Συμμετείχαν οι παρακάτω χορωδίες:

  • Δημοτική χορωδία Δράμας ΚΑΠΗ
  • Δημοτική χορωδία γυναικών Σιάτιστας
  • ΜΓΣ Σιδηροδρομικών «ο Θερμαϊκός»
  • ΜΠΣ «Απόλλων» Ορεστιάδας

Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας θα λειτουργήσει την Πέμπτη 04/07/2019, την Τρίτη 9/7/2019 την Πέμπτη 11/07/2019 και τη Δευτέρα 15/7/2019 για την υποστήριξη υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου στους τελειόφοιτους μαθητές.

Επίσης, θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι κάθε Πέμπτη μέχρι τέλους Αυγούστου, (επειδή 15 Αυγούστου είναι Πέμπτη το Σχολείο θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη 14/08/2019).

` Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ Π.Ε. 87.02

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας διοργανώνει για το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιουλίου, εξόρμηση στην Γκαμήλα ή Τύμφη.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα τις συμμετοχές τους (μέχρι Δευτέρα 8/07) προκειμένου να κλειστεί το λεωφορείο της μετάβασης στο Μικρό Πάπιγκο.

Η διανυκτέρευση θα γίνει σε σκηνές καθώς το ορειβατικό καταφύγιο «Δ. Γεωργούλης», στην Αστράκα είναι πλήρες από πλευράς κρατήσεων.

Για δηλώσεις συμμετοχών: Ταγάρας Μπάμπης 6942061221.

Εργασίες για την αποκατάσταση του δικτύου τροφοδοσίας του καταφυγίου στα Τσιάμια με πόσιμο νερό από τη «βρύση του έρωτα».

Μια σημαντική ενέργεια που θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του καταφυγίου προς τους επισκέπτες του.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά το Δήμο Βοΐου, το προσωπικό του, καθώς επίσης και το εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο, το οποίο εργάστηκε αφιλοκερδώς , με πείσμα και υπέρβαση και με εφόδια τον εξοπλισμό και τις γνώσεις του, κατάφερε να αποκαταστήσει τα προβλήματα που εμπόδιζαν την υδροδότηση του καταφυγίου για χρόνια.

Σημαντική κι η ατσάλινη θέληση των μελών του Συλλόγου για υπέρβαση των προβλημάτων για ένα καταφύγιο πολλών αστέρων.

Το δημοτικό ωδείο Σιάτιστας σας προσκαλεί  στις συναυλίες των μαθητών του, την Τρίτη 25/619 και ώρα 7.30 μ.μ. και, την Κυριακή 30/6/19 και ώρα 11.30 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Εκ της Διευθύνσεως