Γιάννης Θεοφύλακτος στην ΕΡΤ:Γερ. Γιακουμάτος: – 《ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την υγεία των πολιτών》,Γιάννης Θεοφύλακτος – 《Και τι προτείνετε; φάρμακα ΝOVARTIS;》 (Bίντεο)

856

Σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε ότι το διακύβευμα είναι να ξαναβρεί η Ευρώπη τις αρχές και τις αξίες της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπηρετεί πλέον τα συμφέροντα των πολλών και αυτό πρέπει να αλλάξει. Η εμφάνιση ακροδεξιών πολιτικών ανατρέπεται μόνο με την ψήφο των πολιτών στις ευρωκάλπες κάτι το οποίο προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.
Απαντώντας στον ισχυρισμό του κ. Γιακουμάτου ότι »ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την υγεία των πολιτών», ο κ. Θεοφύλακτος δήλωσε αποστομωτικά: »Προτείνετε φάρμακα ΝOVARTIS;».
Ο κ. Θεοφύλακτος, ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μια εκλεγμένη Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τόσο εχθρική στάση απο την πλειοψηφία των ΜΜΕ. Ο υπόδικος ιδιοκτήτης πολλών απο αυτά τα μέσα, υποστηρικτής της ΝΔ και κουμπάρος του κ. Μητσοτάκη (Μαρινάκης) αναπαράγει συνεχώς ψευδείς ειδήσεις (fake news) για την Κυβέρνηση. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μάχεται τα ντόπια συμφέροντα και τη διαπολοκή, που οδήγησαν δηλαδή τη χώρα μας στην καταστροφή και τη χρεοκοπία.
Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής συζητήθηκε η συμφωνία των Πρεσπών και η αποδοχή της απο την Ελληνική κοινωνία. Ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε ότι οι τυχόν αποδοκιμασίες γίνονται απο ελάχιστα άτομα τα οποία πολλές φορές μεταφέρονται απο πόλη σε πόλη. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων και ειδικά στη Μακεδονία, σιγά σιγά κατανοούν τα οφέλη της συμφωνίας, ξεπερνώντας το αρχικό μούδιασμα. Για πρώτη φορά οι βόρειοι γείτονές μας εγκαταλείπουν οριστικά τους ισχυρισμούς τους περί Μεγ. Αλεξάνδρου, κατεβάζουν τα αγάλματά τους, αλλάζουν τις ονομασίες αεροδρομίων και οδών. Για δεκαετίες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έκρυβαν το πρόβλημα κάτω απο το χαλί με αποτέλεσμα να καθιερωθεί παντού το σκέτο Μακεδονία. Τώρα όλα αυτά ξεκαθάρισαν υπέρ μας. Όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα συμφωνούν με την ονομασία “Βόρεια Μακεδονία” και μόνο για λόγους ψηφοθηρίας υποκρίνονται ότι διαφωνούν κοροϊδεύοντας τους πολίτες.

Δείτε το Βίντεο: Εδώ