Δήμος Βοΐου: Προτρέπουμε τους δημότες στην ευρύτερη χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, ακόμη και στους εξωτερικούς, όταν παρατηρείται συνωστισμός πολλών ατόμων.

1042

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 24-8-2020 και ώρα 10:00 πμ στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Ζευκλής Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Τοπαλίδης Ηλίας, οι επικεφαλής των Συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου κκ. Κοσμίδης Δημήτριος, Γκερεχτές Λάζαρος και Καραμπατζιάς Μιχάλης, καθώς επίσης και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της κατάστασης που διαμορφώθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν σε περιοχές του Δήμου.

Αποφασίστηκε να ανακοινωθούν τα παρακάτω:

  1. Προτρέπουμε τους δημότες στην ευρύτερη χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, ακόμη και στους εξωτερικούς, όταν παρατηρείται συνωστισμός πολλών ατόμων.
  2. Την αποφυγή συναθροίσεων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε επαγγελματικούς – ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.
  3. Εφιστούμε την προσοχή στους επαγγελματίες για την αυστηρή τήρηση των μέτρων, που ισχύουν και ή δυνατόν το εθελοντικό κλείσιμο των καταστημάτων συνάθροισης κοινού (εστίασης, καφέ-μπαρ κλπ) για το διάστημα των επόμενων 10 ημερών.
  4. Όσοι βρέθηκαν θετικοί στο τεστ του κορωνοϊού, αλλά και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους παρακαλούνται να συνεχίσουν να επιδεικνύουν την ίδια υπευθυνότητα, που έδειξαν μέχρι σήμερα και να περιοριστούν στο σπίτι τους.
Radiosiatista.gr

ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 95.7 FM
M. Kαραμπατζιάς: “Η κατάσταση δεν είναι καλή. Όπως είναι γνωστό υπάρχει πανικός στη Σιάτιστα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να δείξουμε υπευθυνότητα. Τα κρούσματα είναι αρκετά. Υπάρχει ευθύνη όσο αφορά το συγχρωτισμό και το συνωστισμό που παρατηρήθηκε τις περασμένες μέρες”
Video **
Πεσνικάς Θοδωρής
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοϊου, Mιχάλης Καραμπατζιάς, μίλησε στο τι ειπώθηκε στη σημερινή σύσκεψη στο Δημαρχείο μετά την εμφάνιση αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού, τις τελευταίες μέρες, σε Σιάτιστα & Εράτυρα. Όπως ανέφερε: “Η κατάσταση δεν είναι καλή. όπως είναι γνωστό υπάρχει πανικός στη Σιάτιστα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να δείξουμε υπευθυνότητα. Τα κρούσματα είναι αρκετά. Υπάρχει ευθύνη όσο αφορά το συγχρωτισμό και το συνωστισμό που παρατηρήθηκε τις περασμένες μέρες”.

ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 95.7 FM
Δημήτρης Κοσμίδης: “Ενημερωθήκαμε ότι μέχρι σήμερα στο Δήμο Βοϊου έχουμε συνολικά 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα”
Video **
Θοδωρής Πεσνικάς