ΔΕΣ ΕΔΩ … ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο Λ Α ! !

2102

Ο Μακεδονικός Σιάτιστας  Θα υποδεχτεί   το Σάββατο 27 Οκτωβρίου,και ώρα 3.00μ.μ. στο ΔΑΚ της Σιάτιστας την πολύ καλή ομάδα του Θεσπρωτού, με στόχο το πρώτο τρίποντο.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Κουφός, Ανδρέου (Μακεδονίας) 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Στον 3ο όμιλο να η ευκαιρία και για τις τέσσερις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας οι οποίες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής παίζουν όλες μέσα στην έδρα τους.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και προσηλωμένος για να πετύχεις το στόχο σου αλλά οι αντίπαλοι του πρωτοπόρου στη βαθμολογία Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας και του δεύτερου Μακεδονικού Φούφα είναι στα μέτρα τους.

Η Καστοριανή ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται τον Κρόνο Αργυράδων ενώ ο φιλόδοξος Μακεδονικός Φούφα φιλοξενεί τον Αχέρων Καναλακίου.

Ο Μακεδονικός Σιάτιστας Θα υποδεχτεί   το Σάββατο με στόχο το πρώτο τρίποντο την πολύ καλή ομάδα του Θεσπρωτού. Στη Σιάτιστα επιστρέφει ο γκολκίπερ Πάντος ενώ ο κύριος Καραμπατζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Χαντάβα και Μπόζιαρη.

Μεγάλη ευκαιρία και για τα Αεράτα να πάρουν την πρώτη τους νίκη αν φυσικά κατέβει να αγωνιστεί η Φλωριάδα των πολλών προβλημάτων.

Το πρόγραμμα

3ος όμιλος

5η  αγωνιστική

Μακεδονικός Φούφα – Αχέρων Καναλακίου

Γρεβενά Αεράτα  – ΑΟ Φλωριάδας

Μακεδονικός Σιάτιστας – Θεσπρωτός

Ναυπακτιακός – ΑΕ Λευκίμμης

Σούλι Παραμυθιάς – Τηλυκράτης Λευκάδας

Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Κρόνος Αργυράδων

Ρεπό ο Θρίαμβος Σερβιανών

Βαθμολογία

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 9
Μακεδονικός Φούφα 8
Ναυπακτιακός Αστέρας 7
Σούλι Παραμυθίας 7
ΑΕ Λευκίμμης 7
Τηλυκράτης Λευκάδας 7
Κρόνος Αργυράδων 6
Αχέρων Καναλακίου 5
Θεσπρωτός 4
Μακεδονικός Σιάτιστας ΦΣ 2
Θρίαμβος Σερβιανών 1
ΑΟ Φλωριάδας 0
Γρεβενά Αεράτα 0

 

Γ’ Εθνική : Εξώδικο 12 ομάδων Γ’ εθνικής για παράνομη αναδιάρθρωση! Υπογράφει και η Σιάτιστα

Γ’ Εθνική : Εξώδικο 12 ομάδων Γ’ εθνικής για παράνομη αναδιάρθρωση! Υπογράφει και η Σιάτιστα

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Γιώργου Παναγόπουλου 12 ομάδες της Γ εθνικής απέστειλαν προς όλους τους αρμόδιους φορείς καταγγελία – διαμαρτυρία για την επικείμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων τους.

Κόντρα στις αλλαγές που πιθανότατα θα ψηφιστούν στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ οι εκπρόσωποι των ομάδων της Γ’  εθνικής αντιδρούν δυναμικά κόντρα στην υποβάθμιση της κατηγορίας.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Των ποδοσφαιρικών σωματείων με την επωνυμία :

1.Α.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη,

2.Σ.Φ.Κ.ΠΙΕΡΙΑΣ που εδρεύει στην Κατερίνη,

3.Α.Σ.ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ που εδρεύει στην Έδεσσα,

4.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ που εδρεύει στην Σιάτιστα,

5.ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ που εδρεύει στα Κουφάλια,

6.Π.Σ.ΚΑΛΑΜΑΤΑ που εδρεύει στην Καλαμάτα,

7.ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ που εδρεύει στην Μελίτη,

8.ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ που εδρεύει στον Λαγκαδά,

9.Α.Π.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ που εδρεύει στο Κιλκίς,

10.ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ που εδρεύει στο Παλαιοχώρι,

11.ΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΕΡΑΤΑ που εδρεύει στα Γρεβενά,

12.ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ που εδρεύει στο Αμύνταιο,

όλων εκπροσωπούμενων νόμιμα.

Π Ρ Ο Σ

1.Την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ,

2.Την Επιτροπή Παρακολούθησης της ΕΠΟ,

3.Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Γεώργιο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ,

4.Το Πρωθυπουργικό Γραφείο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1.SUPER LEAGUE,

2.FOOTBALL LEAGUE

Όπως γνωρίζετε, το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας έχει ήδη ξεκινήσει, χωρίς οι συμμετέχουσες ομάδες να τελούν σε γνώση όλων των αγωνιστικών όρων που σύμφωνα με το ισχύον Αθλητικό Δίκαιο, τους νόμους και τους κανονισμούς, πρέπει να διέπουν την διοργάνωση ενός αξιόπιστου, φερέγγυου, δικαίου και άρτια οργανωμένου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα με απόλυτη ευθύνη της διοίκησης της ΕΠΟ και κατά παράβαση του ΚΑΠ έγιναν δεκτές οι μονομερείς ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού με κύκλους της SUPER LEAGUE για την αιφνίδια αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, χωρίς να συνυπολογιστούν οι αλυσιδωτές παρενέργειες σε ολόκληρη την εθνική πυραμίδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

ΕΠΕΙΔΗ για πρώτη φορά έχει ξεκινήσει πρωτάθλημα με προκήρυξη πλήρη από αστερίσκους και παραπομπές και με ουσιαστικές ελλείψεις όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβασθούν και θα υποβιβαστούν,

ΕΠΕΙΔΗ η προκήρυξη του πρωταθλήματος μας στα άρθρα 14 και 15 περί προβιβασμού και υποβιβασμού, δεν καθορίζει επακριβώς την θέση των ομάδων μας μετά την επικύρωση της βαθμολογίας αλλά κατά παγκόσμια πρωτοτυπία ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΎΝ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΉΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE,

ΕΠΕΙΔΗ ακριβώς τα ίδια προβλέπονται και στην επίσης προβληματική και υπό την ίδια αίρεση προκήρυξη της FOOTBALL LEAGUE,

ΕΠΕΙΔΗ κατά την συνεδρίαση της Ε.Ε της ΕΠΟ την 25.10.2018 πρόκειται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την συμπλήρωση των εκκρεμών προκηρύξεων,

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με δήλωση του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ κ. ΔΙΑΚΟΦΩΤΗ, η ΕΠΟ ακόμα περιμένει την πρόταση της SUPER LEAGUE, όσον αφορά τις ομάδες Κ19 που θα προτείνει στα πλαίσια του αρχικού σχεδίου,

ΕΠΕΙΔΗ είναι αδιανόητο να εξαρτάται το αγωνιστικό μέλλον των ομάδων μας από αόριστα και αδιαφανή κριτήρια δήθεν αναλογικότητας με τους αριθμούς που θα αποφασιστούν για την FOOTBALL LEAGUE,

ΕΠΕΙΔΗ αν ισχύσει η φημολογούμενη αναδιάρθρωση είναι βέβαιη η καταστροφή όλων των ομάδων και όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων,

ΕΠΕΙΔΗ θα τιναχτεί στον αέρα το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, καθώς οι πρώτες ομάδες ουσιαστικά δεν θα ανέβουν κι όσες υποβιβαστούν θα χάσουν δύο κατηγορίες,

ΕΠΕΙΔΗ οι αποφάσεις για την αναδιάρθρωση ελήφθησαν ερήμην των ομάδων μας αλλά και των ΕΠΣ, καθώς η ΕΠΟ απέφυγε να οργανώσει μία ανοικτή διαβούλευση,

ΕΠΕΙΔΗ η ΕΠΟ δυστυχώς άγεται και φέρεται από τα μεγάλα συμφέροντα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που εκλέγει την συντριπτική πλειοψηφία της διοίκησης της,

ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα Ε.Ε της ΕΠΟ ανέχεται προκλητικές αντικαταστατικές και παράνομες παρεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού,

ΕΠΕΙΔΗ η επιχειρούμενη πραξικοπηματική αναδιάρθρωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παραβιάζει ευθέως τον ΚΑΠ που στο άρθρο 7 παρ.6 ρητά προβλέπει ότι οποιαδήποτε αναδιάρθρωση ισχύει από την μεθεπόμενη περίοδο και βεβαίως την ίδια ακριβώς jus cogens διάταξη του άρθρου 131 Παρ.3 του Ν.2725/1999!

ΕΠΕΙΔΗ η συνολική αναδιάρθρωση επαγγελματικού κι ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι νομικά ανυπόστατη, καθώς εκτός του ότι αντίκειται στο ισχύον Αθλητικό Δίκαιο, Ομοσπονδιακό και Δημόσιο, δεν ερείδεται σε νεώτερο αθλητικό νόμο,

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την επιχειρούμενη παράνομη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ως αντικείμενη στο Νόμο και στον ΚΑΠ την προκήρυξη του πρωταθλήματος μας,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ κατά την επικείμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να μην προβείτε στην αναδιάρθρωση, άλλως να αναστείλετε την εφαρμογή της μέχρι την μεθεπόμενη περίοδο κι αφού προηγηθεί ανοικτή διαβούλευση με τα σωματεία μας.

Σε αντίθετη περίπτωση ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα ζητήσουμε παροχή εννόμου προστασίας από το Διαιτητικό Δικαστήριο και κάθε άλλο αρμόδιο δικαστήριο και επιφυλασσόμαστε για κάθε επόμενη νόμιμη κίνηση μας.

ΑΘΗΝΑ 24.10.2018

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γεώργιος Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μόνο το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 ορίζονται  αγώνες για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΔΥΜ, λόγω του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου τη Κυριακή!!!

Για τον Γυμναστικό αγωνίζεται και ξεκινά τις υποχρεώσεις του το ανδρικό τμήμα για τη φετινή περίοδο καθώς στη 1η αγωνιστική είχε ρεπό.
Ο αγώνας θα γίνει στις 16:00 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο στο ΔΑΚ Σκαρκαλα στη Κοζάνη. 
Το παιδικό τμήμα του Γυμναστικού θα αγωνιστεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 εντός έδρας απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου Πρωτέα Γρεβενών στις 18:00 στο ΔΑΚ Σιάτιστας.
Εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου,
Καρακώστα Βούλα

ΕΠΣ Κοζάνης: Παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Προσοχή στην αλλαγή της ώρας

ΕΠΣ Κοζάνης: Παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Προσοχή στην αλλαγή της ώρας

Δυνατές  κόντρες έχει το μενού το Σαββατοκύριακο 27-28 Οκτωβρίου περιλαμβάνοντας αρκετά ντέρμπι, βαθμολογικά αλλά και με ιδιαιτερότητες.

Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, οι ποδοσφαιριστές υπόσχονται στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια θέαμα και γκολ για ακόμα μια αγωνιστική.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω, καθώς περνάμε και επισήμως στη χειμερινή ώρα και έτσι στις 04:00 π.μ. θα πρέπει τα ρολόγια να γυρίσουν μία ώρα πίσω, δηλαδή στις 03:00 π.μ..

Τα παιχνίδια του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 4.00μ.μ. ενώ της Κυριακής θα ξεκινήσουν στις 3.00μ.μ. λόγω αλλαγής της ώρας (Χειμερινή)

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα αναλυτικά

Α’ κατηγορία

7η  αγωνιστική

Σάββατο  27/10/2018 – 4.00μ.μ.

Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής – ΑΜΣ Γαλατινής (γήπεδο Χαραυγής)

Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας – Μακεδονικός Κοζάνης (γήπεδο Ηρακλή)

ΑΕ Κοζάνης – Εθνικός Βατερού (γήπεδο Λευκόβρυσης) 
ΑΟ Κρόκου – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (γήπεδο Κρόκου)

Κυριακή  28/10/2018 – 3.00μ.μ.

ΑΕΠ Καραγιαννίων – Ακαδημία Βοΐου (γήπεδο Ξηρολίμνης)

ΦΣ Κοζάνη – Τιτάν Σερβίων (γήπεδο ΔΑΚ Κοζάνης)

Κένταυρος Πρωτοχωρίου – ΠΑΟ Κοίλων (γήπεδο Πρωτοχωρίου)

Βαθμολογία

ΦΣ Κοζάνη 18
ΑΕΠ Καραγιαννίων 18
ΑΟ Κρόκου 15
Τιτάν Σερβίων 10
Ακαδημία Βοΐου 9
Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 8
ΑΕ Κοζάνης 7
Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας 7
Εθνικός Βατερού 6
Μακεδονικός Κοζάνης 5
Κένταυρος Πρωτοχωρίου 5
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 4
ΠΑΟ Κοίλων 4
ΑΜΣ Γαλατινής 3

 

Β’ κατηγορία – 2ος όμιλος

6η  αγωνιστική

Σάββατο  27/10/2018 – 4.00μ.μ.

ΑΕ Περδίκκα – ΑΕ Καλαμιάς (γήπεδο Περδίκκα)

Δόξα Μικροκάστρου – ΦΣ Ακ. Ποδ. Εορδαϊκός Πτολ. (γήπεδο Μικροκάστρου)

Δαναοί Κοζάνης – Δάφνη Πολυμύλου (γήπεδο Βατερού)

Κυριακή  28/10/2018 – 3.00μ.μ.

Πρόοδος Κομνηνών – Βέρμιο Καρυοχωρίου (γήπεδο Κομνηνών)

Ελπίδες ΑΕΚ – Βυζαντινός Αετός (γήπεδο στρατιωτικό)

Ακρίτες Κοζάνης – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (γήπεδο Λιάππειο)

Ρεπό: Δόξα Βερμίου Πύργων

Βαθμολογία

ΦΣ Ακ. Ποδ. Εορδαϊκός Πτολ. 12
ΑΕ Καλαμιάς 12
ΑΕ Περδίκκα 10
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 10
Βέρμιο Καρυοχωρίου 9
Δάφνη Πολυμύλου 7
Βυζαντινός Αετός 7
Πρόοδος Κομνηνών 7
Δόξα Βερμίου Πύργων 4
Δόξα Μικροκάστρου 3
Δαναοί Κοζάνης 3
Ελπίδες ΑΕΚ 1
Ακρίτες Κοζάνης 1

Ματιές στα σπορ με ΘΑΡΡΟΣ