Με κεφαλοκλείδωμα στραγγάλισε δύο από τα θύματά του ο serial killer της Κύπρου

1381

Χωρίς τέλος το θρίλερ από τις δολοφονίες του μανιακού λοχαγού Νίκου Μεταξά – Τι προέκυψε από τις νεκροψίες του ιατροδικαστή που μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard – Ταυτοποιήθηκε η νεκρή που βρέθηκε σε βαλίτσα – Μυστήριο με την τσιμεντένια πλάκα που βρέθηκε στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης

Οι νέες νεκροτομές που διενεργήθηκαν χθες και σήμερα από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard που βρίσκεται στη Κύπρο, κατέδειξαν πως τα δύο θύματα του λοχαγού Νίκου Μεταξά δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό, αλλά ο δράστης δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλα, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σφίγγοντας τον λαιμό τους. 

Για την Marry Rose και την γυναίκα που βρισκόταν στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, καταγράφηκε ως αιτία θανάτου στραγγαλισμός – κεφαλοκλείδωμα. Για τις άλλες δύο, την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιπίνες και την Kahda Anu από το Νεπάλ δεν διαπιστώθηκε η αιτία του θανάτου τους.

Η γυναίκα που βρέθηκε στη βαλίτσα, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση που είχε δημοσιεύσει το protothema.gr ότι πρόκειται για τη 36χρονη Livia – Florentina Bunea από τη Ρουμανία. Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές, τα στοιχεία του σωματότυπού της οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τη Livia.

Πλάκα τσιμέντου

Την επιβεβαίωση της τοποθεσίας  μιας πλάκας τσιμέντου στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό, είχαν ως αποτέλεσμα οι σημερινές έρευνες.

Αν και τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν υποψίες ότι το δεύτερο αντικείμενο βρισκόταν σε συγκεκριμένο σημείο μέσα στη λίμνη, εντούτοις σήμερα έγινε κατορθωτό να επιβεβαιωθεί. Οι ερευνητές έβαλαν σημαδούρα στο σημείο και αύριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάσυρσης του αντικειμένου. Θεωρούν ότι κοντά θα πρέπει αν βρίσκεται και κάποια βαλίτσα που περιέχει είτε το πτώμα γυναίκας είτε το πτώμα της 8χρονης Elena -Natalia