Μοτοσικλετιστής έπεσε σε χαράδρα μεταξύ Ακρινής Koζάνης & Ξηρολίβαδου Ημαθίας -Ειδοποίησε μόνος του με το κινητό τηλέφωνο – Σε εξέλιξη συντονισμένη επιχείρηση διάσωσης από πυροσβεστική & αστυνομία

401

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 η ώρα περίπου συντονισμένη επιχείρηση διάσωσης από πυροσβεστική & αστυνομία, υπό την καθοδήγηση της Πολιτικής Προστασίας, σε περιοχή μεταξύ Ακρινής & Ξηρολίβαδου Ημαθίας, όπου μοτοσικλετιστής (με μηχανή Εnduro) έπεσε σε χαράδρα και φέρεται να έχει τραυματιστεί. Ο ίδιος, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο επικοινώνησε με τις Αρχές, δίνοντας μάλιστα και τις ακριβείς συντεταγμένες. Μέχρι κι αυτή την ώρα (20:50) δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο υπάρχει επικοινωνία μαζί του και οι πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την Κοζάνη όσο κι από την Ημαθία, τον πλησιάζουν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εξαντλημένος – αφυδατωμένος.

Radiosiatista.gr


Αίσιο τέλος για την περιπέτεια του 38χρονου μοτοσικλετιστή που έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου σε πλαγιά όρους κοντά στην Ακρινή
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia,ο εν λόγω άντρα εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική Βέροιας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο 38χρονος είναι καταβεβλημένος και με μερική αφυδάτωση, έχοντας περπατήσει αρκετά μέχρι να φτάσει κοντά σε όσους επιχειρούσαν να τον εντοπίσουν.

Radiosiatista.gr
Kafe Θεσπέσιο