Ποτέ δεν είναι αργά: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν από έρωτα άφησαν πίσω γράμμα αγάπης και μας διδάσκουν πολλά

1006

Ζωή βγαλμένη από κινηματογράφο θυμίζει η παρακάτω ιστορία. Η ερωτική ιστορία που έρχεται από χωριό του Ηρακλείου καθώς δύο ηλικιωμένοι αποφάσισαν να «κλεφτούν» και να ζήσουν τον ανεκπλήρωτο εφηβικό τους έρωτα.

Η ιστορία τους
Το δημοσίευμα που έχει γίνει viral από τα κρητικά μίντια, μιλά για για έναν 78χρονο συνταξιούχο του Δημοσίου και μία 72χρονη συγχωριανή του.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΤΑΡ !

Η γυναίκα, με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, χήρεψε πριν από περίπου έξι χρόνια και από μια διετία χήρεψε και ο γείτονάς της, ο οποίος δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια. Ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο γιος της 72χρονης επισκεπτόμενος το πατρικό του σπίτι στο χωριό, το βρήκε ερμητικά κλειστό. Αρχικώς πίστεψε ότι η μητέρα του ήταν ακόμα στην εκκλησία και έτσι άνοιξε με το δικό του κλειδί. Τότε βρέθηκε προ εκπλήξεως. Πάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα γράμμα που τα εξηγούσε όλα.

Το γράμμα της μητέρας
Συγκεκριμένα, η μητέρα έγραφε στα παιδιά της ότι είχε αποφασίσει να συζήσει με τον 78χρονο γείτονα, τον ανεκπλήρωτο έρωτά της από τα εφηβικά τους χρόνια, πριν την παντρέψουν οι δικοί της και πριν εκείνος αναχωρήσει στην Αθήνα για σπουδές. Επίσης, στο ίδιο γράμμα εξηγούσε πώς είχε διευθετήσει όλα τα κληρονομικά τους. Και τέλος τούς ζητούσε να σεβαστούν την επιθυμία της να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον σύντροφο της καρδιάς της.

Τους αναζήτησε η αστυνομία
Η υπόθεση έφθασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου μετέβησαν τα παιδιά της 72χρονης, θέλοντας να διερευνήσουν αν πίσω από αυτό το γράμμα κρύβεται κάτι άλλο και αν συμβαίνει κάτι κακό στην μητέρα τους καθώς δεν μπορούσαν να αποδεχθούν ότι η δική τους η μητέρα θα έκανε κάτι τέτοιο. Τελικά, το γράμμα αιφνιδίασε καθώς δεν γνώριζαν το παραμικρό για το υποτιθέμενο ειδύλλιο των δύο ηλικιωμένων και προχώρησαν σε καταγγελία εξαφάνισης, ζητώντας να γίνει έρευνα. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του 78χρονου, το οποίο επίσης ήταν κλειστό αλλά τακτοποιημένο στην εντέλεια.

Ωστόσο, οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι μόλις την περασμένη Πέμπτη η 72χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα παιδιά της προκειμένου να τα καθησυχάσει ότι είναι καλά και ότι βρίσκεται με τον σύντροφό της κάπου στην περιοχή του Βόλου όπου ζούσε ο ηλικιωμένος μέχρι και τη συνταξιοδότησή του.

Κλείνοντας, η ιστορία των δύο ηλικιωμένων που κατάφεραν να συναντηθούν μετά από πολλά χρόνια μας συγκινεί. Μας θυμίζει ποτέ δεν είναι αργά και δεν πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τα θέλω μας.

ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα ΑΛΛΆΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
Εκμετάλλευθείτε την επιδότηση έως 60%
Οικονομία στο ρεύμα
Ζεστό Νερό συνέχεια …
Αιτήσεις στο κατάστημά ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ
Μην χάσετε την Ευκαιρία
2565022343
ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑ