Κοζάνη: To χθεσινοβραδινό γλέντι του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή”, παρουσία του Δημάρχου Χ. Ζευκλή, μαζί με συλλόγους και χορευτικά από το Δήμο Βοΐου, μετά την επιτυχημένη “βραδιά Βοϊωτών” (Βίντεο)

729

To χθεσινοβραδινό γλέντι του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή”, μαζί με συλλόγους και χορευτικά από τον Δήμο Βοΐου, μετά την επιτυχημένη “Βραδιά Βοϊωτών” παρουσία 200 χορευτών από το Βόιο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, στο πλαίσια της Κοζανίτικης Αποκριάς! Το γλέντι στο “Ρεβύθι”.

 “Νόμο ψήφισαν στη Βουλή για να καταργήσουν το μ…νι” – Το σκωπτικό τραγούδι που ακούσθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/3 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στη βραδιά αφιερωμένη στο Βόιο (Βίντεο)

“Νόμο ψήφισαν στη Βουλή για να καταργήσουν το μ…νι”. Το σκωπτικό τραγούδι που ακούσθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/3 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στη βραδιά αφιερωμένη στο Βόιο.

Φωτογραφίες και βίντεο 18 λεπτών από την παρουσίαση χορευτικών από την περιοχή του Βοιου, το βράδυ της Πέμπτης 14/3, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Συμμεείχαν:

Σύλλογος Βοϊοτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή», Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης, Χορευτικός Όμιλος Γυναικών Σιάτιστας,  Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατινής,  Ιππικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος», Σύλλογος Γυναικών Τσοτυλίου, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Μαρκίδες Πούλιου» Σιάτιστας, Πολιτιστικός Σύλλογος Ομαλής Βοϊου, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καλονερίου, “Ολυμπιακή Φλόγα” Νεάπολης