Σιάτιστα – Προετοιμασία για την θεμελι’ωση του Νέου Κέντρου Υγείας . Έπεσαν τα πρώτα τσιμέντα . Τι Δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Τσιούμαρης – Φώτο* video

1419

Το νεοαναγειρόμενο Κ.Υ. Σιάτιστας επισκέφτηκε τη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης με τον Δ/ντη Τεχνικών Έργων Κώστα Γρίβα και τον Προϊστάμενο Διευθύνουσας Υπηρεσίας Παναγιώτη Τσιάμη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησαν με τους εκπροσώπους της κατασκευαστικής εταιρείας για την πορεία του έργου.

Η ανέγερση του Κ.Υ.Σ. παρουσίασε καθυστέρηση εξαιτίας των ιδιαίτερων προβλημάτων της θεμελίωσης του κτιρίου και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των εκσκαφών σε βραχώδη εδάφη (γειτνίαση με κατοικημένες περιοχές, περιορισμοί στις εκρήξεις).

Καθοριστικές ήταν οι διορθωτικές παρεμβάσεις των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης που έδωσαν λύση στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο ξεκίνημά του.

Το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, έχει προϋπολογισμό 3.097.229 € και σύμβαση 1.255.459,72 € και αναμένεται να ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου, τον Οκτώβριο του 2020.