ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΟΙΟΥ !!!

2975

Οριστικές αποφάσεις για τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο μέχρι τέλος του μήνα

Θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου ο Δ. Λαμπρόπουλος ή θα επιχειρήσει τη «μεταπήδηση», στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, θέτοντας υποψηφιότητα στο πλευρό του Γ. Κασαπίδη, εφόσον κι εάν, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ζητήσει κάτι τέτοιο;

Oύτε κι ο ίδιος δε μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς οι οριστικές του αποφάσεις, δεν εξαρτώνται μόνο απ’ αυτόν, αλλά από ένα σύνολο ανθρώπων, που στήριξαν την αυτοδιοικητική του προσπάθεια, πριν από τεσσεράμισι, περίπου, χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, στα τέλη του μήνα προγραμματίζεται συνάντηση στο Τσοτύλι με σχεδόν όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού.

kozan.gr

Εκδήλωση για την ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Δήμο Βοΐου από τον Χρήστο Ζευκλή

Σας προσκαλώ στην εκδήλωση της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου για το δήμο μας όπως και της παρουσίασης της ονομασίας του συνδυασμού.

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τραμπαντζείου Γυμνασίου Σιάτιστας το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ. και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Με εκτίμηση,

Ζευκλής Χρήστος

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συγκρότηση και κάθοδο ενός ικανού και με προοπτικές αυτοδιοικητικού σχήματος στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου στο Δήμο Βοϊου υπάρχει από χθες το βράδυ στο χώρο της λεγόμενης κεντροαριστεράς.

Αισιοδοξία στην κεντροαριστερά για αυτοδιοικητικό σχήμα με προοπτικές στο Δήμο Βοϊου -Συνάντηση χθες στη Νεάπολη

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συγκρότηση και κάθοδο ενός ικανού και με προοπτικές αυτοδιοικητικού σχήματος στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου στο Δήμο Βοϊου υπάρχει από χθες το βράδυ στο χώρο της λεγόμενης κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στη Νεάπολη μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση, παρουσία στελεχών του χώρου από ολόκληρο το Βόιο,κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, με σκοπό τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.


«Κάτι καλό πάει να γίνει» ήταν η φράση , στο Kozanimedia, στελέχους του «Κινήματος Αλλαγής», το οποίο σημειώνει πως «συμφωνήσαμε να δοθεί η δυνατότητα περαιτέρω συζητήσεων για 15 ημέρες στα στελέχη του ευρύτερου χώρου και όχι μόνο, στο Βόιο, ώστε να καταλήξουν στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου και σε όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα».

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» συμμετέχουν στην έκθεση ROMEXPO 2018 στη Ρουμανία

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ», διοργανώνουν την συμμετοχή τους στη ROMEXPO 2018 στη Ρουμανία, στις 07-09 Δεκεμβρίου 2018.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνήσουν με το γραφείο του Συνδέσμου Γουνοποιών  Σιάτιστας, στο τηλέφωνο 24650 21164 και ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., έως την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018.