Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Τροχαίο στην Κοζάνη με τρεις νέους νεκρούς

Τροχαίο στην Κοζάνη με τρεις νέους νεκρούς

1970

Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νέους νεκρούς συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από την πόλη της Κοζάνης, στον δρόμο προς Κρόκο.

Τροχαίο στην Κοζάνη με τρεις νέους νεκρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ένα αυτοκίνητο με πέντε νεαρούς επιβάτες (τέσσερα αγόρια και μία κοπέλα) που κινούνταν από την Κοζάνη προς τον Κρόκο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε χωράφι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άντρες της Τροχαίας, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Τρία άτομα ηλικίας από 17 έως 19 ετών έχασαν τη ζωή τους, ενώ δύο μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο της περιοχής.

Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

kozan.gr: Τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρoύς, νεαρής ηλικίας, στο δρόμο Κοζάνης – Κρόκου – 2 τραυματίες, εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση η μία κοπέλα

Τραγικός είναι ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στη 1:40 το πρωί, ξημερώματα Παρασκευής, στο 3ο χλμ. δρόμο Κοζάνης – Κρόκου (300 μέτρα μετά τις πισίνες). Το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα (4 αγόρια και μια κοπέλα) κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του κι αφού ανετράπη κατέληξε εκτός δρόμου. Τρεις μέχρι στιγμής είναι οι νεκροί, δύο 17χρονοι κι ένας 19 χρονος, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια κοπέλα (16χρονη), ενώ ο πέμπτος είναι ελαφρότερα τραυματίας. Στο νοσοκομείο Κοζάνης, που εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές στιγμές, από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα (ώρα 06:30 π.μ.), βρίσκονται πάρα πολλοί φίλοι και συγγενείς των παιδιών, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη αυτή η τραγωδία.

Πρωινές φωτογραφίες από τον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος

Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της 16 χρονης κοπέλας – Θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη

Πολλά κατάγματα σε όλο της το σώμα, και μικρές, ευτυχώς, αιμορραγίες, σε σημαντικά, όμως, ζωτικά όργανα, φέρει η 16χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα (με 3 νεκρούς), που σημειώθηκε γύρω στη 1:45 το πρωί, ξημερώματα Παρασκευής, στο δρόμο Κοζάνης – Κρόκου. Χειρουργήθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή. Διασωληνώθηκε και θα μεταφερθεί στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.