Όλα ΕΔΩ …

2659
Radiosiatista.gr

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος που πραγματοποιούνται από τη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου...
…σήμερα ομάδα κοριτσιών μαζί με προσωπικό της Δομής επισκέφθηκαν το Ενυδρείο της Καστοριάς και γνώρισαν τους υδρόβιους οργανισμούς των εσωτερικών υδάτων αλλά και ευαισθητοποιήθηκαν στην προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων και γενικότερα του περιβάλλοντος.

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Φλωρινιώτης στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό εμφύσημα

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Φλωρινιώτης στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό εμφύσημα.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης νοσηλευόταν στο Σωτηρία περίπου μια εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα και κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 και ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία 14 ετών. Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λαύκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ “Τώρα Θέλω Τώρα”, που αμέσως γίνεται χρυσό.

Η επιτυχία που τον έκανε ευρέως γνωστό μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν το «πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα». Ακόμη έπαιξε σε πολλές βιντεοταινίες την δεκαετία του ’80.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η φίλη του Εύη Κρανιδέλη.

Το 2019, κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας θέση δημοτικού συμβούλου, με τον συνδυασμό του πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη

5 Ιούνη Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος
Πήραμε τα βουνά!
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Σιάτιστας κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στον Μπούρινο, οι Επιτροπές Αγώνα Σιάτιστας, Καλαμιάς, Γαλατινής, Βατερού,
μέλη των φοιτητικών συλλόγων της Κοζάνης, της Επιτροπής Ειρήνης Κοζάνης, του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας, ανεβήκαμε σήμερα στον Μπούρινο να διατρανώσουμε πως δεν θα δεχτούμε την καταστροφή του περιβάλλοντος και της ζωής μας με την άναρχη εγκατάσταση ΑΠΕ στον τόπο μας για τα κέρδη των πράσινων αρπακτικών!
Με πεζοπορία μέχρι τον Ντρισινίκο, την κορυφή του Μπούρινου,εκεί όπου σχεδιάζουν την εγκατάσταση 7 ανεμογεννητριών βροντοφωνάζουμε:Κάτω τα χέρια απ’ τον Μπούρινο!Ο Μπούρινος ξαναεπαναστατεί!Στις ράχες του αιολικά δε θα δεχτεί!
Ταξιάρχης Γρεβενών 3 Ιούνη 2023
Το viral video με τα 2 εκατομμύρια 700 χιλιάδες προβολές ……. !!!!