Αρχική ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ: Έναρξη διανομής προϊόντων από την Π.E. Κοζάνης στα πλαίσια του...

ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ: Έναρξη διανομής προϊόντων από την Π.E. Κοζάνης στα πλαίσια του ΕΠ. ΕΒΥΣ. (ΤΕΒΑ/ FEAD)

1434

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD).

O Δήμος Βοΐου ως κοινωνικός εταίρος θα παραλάβει και θα διανέμει στο Χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου την ΤΕΤΑΡΤΗ 10-04-2019 από τις 10:30 – 14:30 και ΠΕΜΠΤΗ 11-04-2019 από τις 9:30-14:30 Κρέας ( Χοιρινό και Μοσχάρι) στους/στις δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με ατομική ειδοποίηση στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επισήμου εγγράφου (π.χ. αίτηση ΚΕΑ) απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Αν δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως, η παραλαβή μπορεί να γίνει από:

  • άλλο μέλος του νοικοκυριού σας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους

Καλό θα ήταν να φέρετε σακούλες και να φροντίσετε για τη μεταφορά τους .

Επισημαίνεται ότι οι ποσότητες και αυτή την φορά είναι περιορισμένες σε μεμονωμένα άτομα, για τον λόγο αυτό όσοι διαμένουν εκτός Σιάτιστας καλό θα ήταν να εξουσιοδοτήσουν ένα άτομο να παραλάβει τα προϊόντα αρκετών δικαιούχων, προκειμένου να αποφύγουν ενδεχομένως ασύμφορη μετακίνηση.