Είχαν πιει και έφυγαν στο ημίχρονο του Αγιαξ – Τότεναμ γιατί πίστεψαν ότι έληγε το ματς

1652

Μια από τις πιο λανθασμένες αποφάσεις της ζωής τους

Ο Τζέιμς, ο Μάικλ και ο Γουίλ, ταξίδεψαν μαζί στο Άμστερνταμ για να στηρίξουν τα «σπιρούνια» του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και όπως συμβαίνει κλασσικά σε τέτοιες περιπτώσεις, είχαν αρχίσει να διασκεδάζουν από νωρίς πίνοντας μπύρες…

Η κατάστασή τους, όταν πλέον βρέθηκαν στο γήπεδο, δεν ήταν και τόσο καλή, με αποτέλεσμα να… τα κάνουν θάλασσα. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και με το σκορ στο 2-0, ο πατέρας και οι δυο γιοι του αποφάσισαν να φύγουν από το γήπεδο, νομίζοντας πως… ολοκληρωνόταν το 90λεπτο και δεν είχε καμία τύχη η ομάδα τους να γυρίσει την κατάσταση.

Όταν είχαν φτάσει πλέον στον σταθμό του τρένου και περίμεναν, ο Τζέιμς Πέρκινς, εκ των δυο υιών, έμαθε από φίλο του, που του έστειλε μήνυμα στο κινητό, ότι εκείνη την ώρα γινόταν η σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

«Τότε κατάλαβα τι είχαμε κάνει. Είχαμε πιει από 12 μπύρες ο καθένας και νομίζαμε ότι τελείωνε το ματς, όχι ότι ήταν στο ημίχρονο. Φύγαμε πέντε λεπτά νωρίτερα για να προλάβουμε τον κόσμο και την κίνηση…» παραδέχεται.

Οι τρεις άνδρες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους και παρακολούθησαν το τελευταίο ημίωρο από το μπαρ, όπου… συνέχισαν να πίνουν μπύρες και στο φινάλε, με το γκολ του Μόουρα, άρχισαν να τρέχουν ανεξέλεγκτοι πανηγυρίζοντας την πρόκριση της Τότεναμ.