Ευελπιστούμε η χρονιά αυτή στη διοίκηση της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε. να είναι ακόμη πιο δημιουργική και χωρίς δυσχέρειες!! Καραλώλος Χρήστος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος !

344

Mε τη συμπλήρωση τριών ετών  στη διοίκηση της εταιρείας Διαχείρισης  Αξιοποίησης Υδάτινου Δυναμικού Τεχνητής Λίμνης Πραμόριτσας,  με διακριτικό τίτλο Δ.Υ.ΠΡΑ.Α.Ε. και μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού για το έτος 2023 προχωράμε σε μία σύντομη  αναδρομή στην οικονομική κατάσταση της τελευταίας τριετίας.

Radiosiatista.gr

Η περίοδος που αναλάβαμε τη διοίκηση της εταιρείας συνέπεσε χρονικά με οικονομική δυσπραγία από συσσωρευμένα χρέη προηγουμένων ετών. Το σύνολο των οφειλών της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε. στα τέλη του 2019 ανέρχονταν στο ποσό των 206.000 ευρώ,το οποίο περιλάμβανε οφειλές σε προμηθευτές, προσωπικό, ασφαλιστικούς φορείς και ΔΟΥ, μέρος του οποίου προέρχονταν από το 2013.

Επιπλέον, το Δεκέμβριο του 2019 επιδόθηκε στην εταιρεία μας κατασχετήριο εις χείρας τρίτων, γεγονός που την έφερε στη δεινότερη θέση από την ίδρυση της.

Παρόλα αυτά,μέσα σε όλο αυτό το διάστημα,  έχοντας την αμέριστη στήριξη και την άψογη συνεργασία τόσο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης  Αποχέτευσης Βοΐου  όσο και  του Δήμου Βοΐου, και με τη σωστή διαχείριση των οικονομικών της, η Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε. κατάφερε να ανακάμψει πλήρως οικονομικά, μηδενίζοντας τις οφειλές της, φτάνοντας στο τέλος του έτους 2022 με οικονομικό πλεόνασμα.

Παράλληλα, συνέχιζε απρόσκοπτα το έργο της, με τη συντήρηση και λειτουργία των εγκαταστάσεων του ταχυδιυλιστηρίου Φράγματος Πραμόριτσας, εξασφαλίζοντας έτσι την  υδροδότηση του μεγαλύτερου μέρους του Δήμου μας.

Ευελπιστούμ εη χρονιά αυτή  στη διοίκηση της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε. να είναι ακόμη πιο δημιουργική και χωρίς δυσχέρειες.

Τέλος,  θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συνεργασία και την υποστήριξη τους στο έργο μας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.,

ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Καραλώλος Χρήστος.