ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ!

1534

Radiosiatista. gr

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ!


Η πραγματική συζήτηση για το επίδομα θέρμανσης και ένα τρικ που…πάλιωσε και δεν πιάνει τόπο.

Όλα τα επιδόματα ξαναμπήκαν και πάλι στο μικροσκόπιο του οικονομικού επιτελείου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Voria.gr, το θέμα με το επίδομα θέρμανσης, για παράδειγμα, δεν είναι το πότε θα το λάβουν όσοι το δικαιούνται – όπως κυριαρχεί στη συζήτηση τις τελευταίες ώρες – αλλά πόσοι θα είναι αυτοί που θα το λάβουν κάποια στιγμή προς το τέλος της ερχόμενης άνοιξης.

Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό επίδομα που μπαίνει εκ νέου στην κλίνη του Προκρούστη. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της επανεξέτασης του εργασιακού, από την ίδια διαδικασία περνούν ξανά όλα τα επιδόματα, κατόπιν των επιταγων της τρόικας η οποία θεωρεί ότι υπάρχει ακόμα αρκετό «λίπος» σε αυτό το σημείο.

Το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί, έστω και την ύστατη στιγμή, να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, διαρρέοντας ότι την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται ο διάλογος για το φορολογικό. Όμως το συγκεκριμένο τρικ, αυτή τη φορά, δεν φαίνεται να πιάνει τόπο, όπως συνέβαινε με τις προηγούμενες.

Οι ελεγκτές της τρόικας επιμένουν και τα επιδόματα να ψαλιδιστούν περαιτέρω και η συζήτηση για το φορολογικό να κλείσει. Το θέμα είναι ποιος θα κερδίσει στο τέλος…