Η Πολιτική Προστασία στη Δυτική Μακεδονία – Υπερσύγχρονο Όχημα Σεισμού της Πυροσβεστικής Κοζάνης στη Σιάτιστα με τέσσερα άτομα προσωπικό σε Επίδειξη – Παρουσίαση δυνατοτήτων όταν παραστεί ανάγκη ….

544

Radiosiatista.gr

Ημερίδα ΚΕΔΕ και Δήμου Βοΐου για την αποτελεσματική ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας σε τοπικό επίπεδο, στη Σιάτιστα.

Ημερίδα με θέμα «Νέες τεχνολογίες και χρηματοδοτικά εργαλεία στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για μια αποτελεσματική πολιτική προστασία σε τοπικό επίπεδο» συνδιοργανώνουν η ΚΕΔΕ και ο Δήμος Βοΐου, στη Σιάτιστα την Παρασκευή 10 Μαρτίου, στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

Σκοπός της ημερίδας είναι η διερεύνηση της ενδυνάμωσης των τοπικών μηχανισμών πολιτικής προστασίας με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, καινοτόμων εφαρμογών και τη διάδοση καλών πρακτικών που έχουν αναπτυχθεί και εφαρμοστεί με επιτυχία από φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης.

Τις εργασίες της ημερίδας θα ανοίξουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 , στο πλαίσιο της Ημερίδας, από τον Δήμο Βοΐου και την ΚΕΔΕ θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η Πολιτική Προστασία Στη Δυτική Μακεδονία».

Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr