ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ«VoioRace 2023»

1796

Με δεκάδες δρομείς και τη συμμετοχή αρκετών εθελοντών, οι κάτοικοι του Βοΐου, ανέδειξαν για μια ακόμα χρονιά το «VoioRace 2023» ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της περιοχής μας, στηρίζοντας έμπρακτα με τη συμμετοχή τους.

Σε αυτόν τον αγώνα ήταν όλοι εκεί και ήταν όλοι νικητές, δρομείς, εθελοντές, θεατές, χορηγοί, υποστηρικτές, υπηρεσίες και διοργανωτές.

Ο Δήμος Βοΐου και η οργανωτική επιτροπή του VoioRace, μετά την επιτυχία του αγώνα «VoioRace 2023», ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί τους δρομείς και περιπατητές που συμμετείχαν στους αγώνες, χαρίζοντας στον εαυτό τους ποιότητα ζωής, με ξεχωριστές στιγμές χαράς, ικανοποίησης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τις σημαντικές υπηρεσίες και την προσφορά τους:

  • Τους χορηγούς (ΒΙΚΟΣ, PEAK STORE, LA SPORTIVA, X-TREME STORES, MIO GUSTO,ΑΜΑΛΘΕΙΑ, ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ‘ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ’).
  • Το ΕΚΑΒ και το σύνολο των ιατρών των αγώνων.
  • Την Ελληνική ομάδα διάσωσης
  • Την Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ. (Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας)
  • Τους εθελοντές από το Δήμο Βοΐου, καθώς και τους μεμονωμένους εθελοντές
  • Τους συλλόγους δρομέων

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Βοΐου που υποστήριξαν τη διοργάνωση και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΈΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΉΣ ΒΟΉΘΕΙΆΣ
Το Δ.Σ
του συλλόγου «Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη και τη συγκινητική ανταπόκριση όλων των συμπολιτών στο κάλεσμα του συλλόγου, για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.
Ευχαριστεί όλους τους πολίτες, τα μέλη, τους φίλους του συλλόγου,για την μεγάλη προσφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας. Ευχαριστεί τις επιχειρήσεις :
σούπερ μάρκετ Κατσίκας
σούπερ μάρκετ Λαγγας Θ.
βιβλιοπωλείο σύνθεση
B&S shoes
καθαριστήριο Green clean
Σαρηγιάννη είδη καθαρισμού
καθαριστήριο γουναρικών «Παύλος»
Εστιατόριο Γραβάδικα
πρατήριο βενζίνης Αφοί Bourtsos.ΟΕ και το προσωπικό του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου .
Ευχαριστεί τους συλλόγους:
Γυμναστικός σύλλογος Σιάτιστας
Ιππικός σύλλογος Σιάτιστας
Ιππική παρέα Μπούνος
Χορωδία γυναικών Σιάτιστας
Λέσχη γυναικών Σιάτιστας
Μαρκίδες Πούλιου .
Ευχαριστεί την Ιερά Μονή Παναγίας Μικροκάστρου,την Γερόντισσα Θεολογία και το ΚΔΑΠ- Μεα Ορίζοντες στη Νεάπολη.
Ευχαριστεί τις γυναίκες, που επί μία εβδομάδα συνέδραμαν στη συλλογή και την τακτοποίηση των ειδών και ιδιαίτερα τις δύο μικρές Εθελοντριες του συλλόγου ,Βασιλική και Μαρία Ζάβαλη .
Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ Αθανάσιο ,
την Αντιπεριφερειάρχη Ντιο Ευφροσύνη ,τον Αντιδήμαρχο Μαγιάγκα Γεώργιο ,τον αντιδήμαρχο Ωττα Βασίλειο για την αποστολή προσωπικού του δήμου,την υποψήφια σύμβουλος,δημοτικής κοινότητας Σιάτιστας Ζαχαράκη Μαρία, τα μέλη τους φίλους,τις φίλες του συλλόγου που βοήθησαν στην οργάνωση και στο συντονισμό της αποστολής του υλικού, το Αστυνομικό τμήμα Σιάτιστας,
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, Ράδιο Σιάτιστα, Θεόδωρος Πεσνικας, Siatista-info Γιώργος Γράβας και sierafm για την ηλεκτρονική και ραδιοφωνική προβολή της προσπάθειας του συλλόγου.
Ενα μεγάλο Ευχαριστώ στον Μιχάλη Κακάλη «Οπτικά Κακάλης»για την παραχώρηση της αίθουσας .
Τέλος ένα Μεγάλο Μεγάλο Ευχαριστώ προς την μεταφορική εταιρεία «Bourtsos», που προσφέρθηκε να παραλάβει το σύνολο της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε στη Σιάτιστα και στην Ιερά Μονή Παναγίας Μικροκαστρου και να τα παραδώσει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ,δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Εταιρείας,στα χωριά Υπέρεια και Μεγάλο μικρό Ευυδριο Φαρσάλων .
Το Δ.Σ
ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Τάσο Μπούρτσο που συνόδεψε την αποστολή και την παρέδωσε στους προέδρους των χωριών .
Σε μία περίοδο όπου δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή,η συμπαράσταση και ο σεβασμός που τρέφουμε προς το συνάνθρωπό μας, αποδείξαμε, εμπράκτως, πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ

Radiosiatista.gr

Εκδήλωση Ενημέρωσης

Καρκίνος του μαστού «Πρόληψη & Έγκαιρη Διάγνωση»

Η Λέσχη Γυναικών Σιάτιστας και ο Δήμος Βοΐου & σας προσκαλούν στην ομιλία του γιατρού Παναγιώτη Εσκιτζή «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού» που θα πραγματοποιηθεί στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου (11:00μμ) με την συνεργασία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι ενημέρωση μας, για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, της νόσου που αφορά όλες τις γυναίκες.




ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΒΟΪΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΠ 2023-2027. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ»
Δήμος Βοΐου: Επιτυχημένη η ενημερωτική ημερίδα του ΑΓΡΟΒΟΪΟΥ με θέμα «Προοπτικές για μια βιώσιμη και ανθεκτική γεωργία μέσω της ΚΑΠ 2023-2027. Οικολογικά σχήματα και νέες τεχνολογίες»


 
Το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Αγροτική Ανάπτυξη «ΑΓΡΟΒΟΪΟ» διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Προοπτικές για μία βιώσιμη και ανθεκτική γεωργία μέσω της ΚΑΠ 2023-2027. Οικολογικά σχήματα και νέες τεχνολογίες», στην οποία συμμετείχαν εβδομήντα δύο (72) επιχειρηματίες του αγροτικού τομέα της περιοχής του Βοΐου.
Αρχικά έγινε παρουσίαση της προοπτικής και του οράματος του «ΑΓΡΟΒΟΪΟΥ» από τον Δρ. Αθανάσιο Γιαμουστάρη, ως έναν καινοτόμο φορέα ανάπτυξης, εφαρμογής νέων τεχνολογιών και σημείο επαφής της επιστήμης με τον επιχειρηματία αγρότη.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Dr. Φίλιππος Παπαδόπουλος, παρουσιάζοντας το INOFA, ένα συνεργατικό σχηματισμό καινοτομίας και ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας στα παραδοσιακά επαγγέλματα παραγωγής τροφίμου και εφοδιασμού των αγορών.
Έπειτα η κα. Κατερίνα Δουρβανάκη από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, μίλησε για τα οφέλη χρήσης υψηλής τεχνολογίας στη γεωργία, επισημαίνοντας πως πλέον η γεωργία εξαρτάται και από την πληροφορία, με σκοπό την προστασία και πρόληψη από ακραία κλιματικά φαινόμενα, την εξάπλωση ασθενειών με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας και την αύξηση της παραγωγής.
Ο κ. Χρήστος Κακαβέλης, από την ΑΓΡΟΓΕΝΕΣΙΣ Κοζάνης, ειδικός στις δηλώσεις ΟΣΔΕ, αναφέρθηκε στα νέα οικολογικά σχήματα που θα παρέχουν στους αγρότες με κάποιες προσθήκες ή τροποποιήσεις στην παραγωγή τους να λάβουν πρόσθετες επιδοτήσεις, λόγω των νέων πολιτικών της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης για το «πρασίνισμα» της γεωργίας και τον μετασχηματισμό του αγροδιατροφικού κλάδου με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Ο κ. Χαράλαμπος Δαλαλάκης από την LEADERFARMERHELLAS, μίλησε στους παρευρισκόμενους σχετικά με τους βιοδιεγέρτες, τονίζοντας την σπουδαιότητα διατήρησης της υγείας του εδάφους, με μειωμένη χρήση χημικών λιπασμάτων και αξιοποίηση των οργανικών ουσιών και των μικροοργανισμών του εδάφους, με σκοπό την αύξηση της γονιμότητας του και στη μείωση των ασθενειών.
Τέλος ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του κοινού και των ομιλητών για τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και την βελτίωση της παραγωγής, με απώτερο στόχο την ανάδειξη της περιοχής του Βοίου, ως τόπου ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών, με τον συγκερασμό της καινοτομίας και της παράδοσης.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Saga Furs: Πρόγραμμα δημοπρασιών για το 2024

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το Πρόγραμμα Δημοπρασιών για το 2023/2024. Κατά την διάρκεια της σεζόν, η Saga Furs θα πραγματοποιήσει 3 δημοπρασίες στις ακόλουθες ημερομηνίες:

 

Μάρτιος 2024

Επιθεώρηση: 4.-8.3.2024

Δημοπρασία: 9.-14.3.2024

 

Μάιος 2024

Επιθεώρηση: 17.-21.5.2024

Δημοπρασία: 22.-28.5.2024

 

Σεπτέμβριος 2024

Επιθεώρηση: 30.8.-4.9.2024

Δημοπρασία: 5.-11.9.2024

 

Η αναλυτική προσφορά της σεζόν θα δημοσιευθεί αργότερα.

Μπούνος
Γαλατινή Στιγμές ζωής
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr