Νεάπολη Κοζάνης: Μητέρα με την κόρη της είδαν αρκούδα σε απόσταση μισού μέτρου….πώς περιγράφει η μητέρα την αναπάντεχη συνάντηση….

1739

ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 95.7 FM

Radiosiatista.gr

Εφιστώ την προσοχή των συμπολιτών μου… Χθες το βράδυ γύρω στις 10:00 και ενώ ήμουν με την κόρη μου και μία φίλη της καθισμένες στις κερκίδες του γηπέδου μια μικρή αρκούδα διέσχισε το δρόμο από την Πυροσβεστική μπήκε στο γήπεδο και πέρασε στο μισό μέτρο από δίπλα μας . Εκείνη την ώρα έπαιζαν μικρά παιδιά έξω ενώ κάποιοι άλλοι εκαναν τη βραδινή τους βόλτα. Ο πανικός ο δικός μου, της κόρης μου και της φίλης της έφεραν έντονα στη μνήμη μας το περιστατικό που ζήσαμε πριν κάποια χρόνια πάλι με αρκούδα, που πάλι από αδιαφορία κάποιων και όχι από δικό μας λάθος μας στοίχισε τόσο υλικά όσο και ψυχικά… Το να βλέπεις ένα άγριο ζώο μέσα σε κατοικημένη περιοχή και όχι σε ένα δάσος ή σε ένα χωράφι δεν είναι ενα χαριτωμένο θέαμα που απλά βιντεοσκοπουμε. Δεν ξέρω ποιος είναι ο αρμόδιος εγώ θα προσπαθήσω να κάνω κάποιες επαφές αλλά εύχομαι κανείς συμπολίτες μου να μη συναντηθεί με αυτό το άγριο ζώο σε απόσταση μισού μέτρου…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ο Σύλλογος μας θα συμμετάσχει στον Πολιτιστικό Αύγουστο του Δήμου Βοΐου στις 3 & 4 Αυγούστου 2023 και σας προσκαλεί:
•την Πέμπτη 3 Αυγούστου,
στην παρουσίαση μοντέρνου χορού από τμήμα του Συλλόγου &
στην «Επίδειξη Ομορφιάς Αλόγων»
•την Παρασκευή 4 Αυγούστου,
στην Παρουσίαση Λάτιν Χορού από Passion Latino by Siatista & Παρουσίαση Παραδοσιακών χορών, από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας.
-Στον αύλειο χώρο Γυμνασίου – Λυκείου Παπαγεωργίου
-Ώρα έναρξης: 21.00′
Με τιμή το Δ.Σ.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Σας ανακοινώνουμε τη Νέα Διοίκηση του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας «Άγιος Μόδεστος», κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ., την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσιότσιος Εμμανουήλ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουφογιάννης Κωνσταντίνος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δαρδάλης Νικόλαος
ΤΑΜΙΑΣ: Γκίλια Ναούμα
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: Μπατσής Παναγιώτης
ΜΕΛΟΣ: Γκουτζιαμάνης Μιχαήλ
ΜΕΛΟΣ: Μπατσής Κωνσταντίνος
Το Δ.Σ.
rpt
fznor