H Eλένη Χονδροματίδου υποψήφια με τον Γιώργο Αμανατίδη – Δήλωση υποψηφιότητας και βιογραφικό

816

Γεννήθηκα το 1977 στην Πτολεμαΐδα όπου μεγάλωσα και εργάζομαι .

Γονείς μου είναι ο Αναστάσιος Χονδροματίδης, τραπεζικός υπάλληλος (διευθυντής επί σειράς ετών) και η Θέκλα Χονδροματίδου νηπιαγωγός.

Είμαι μητέρα δύο παιδιών .

Αποφοίτησα από την Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας , με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο πρόγραμμα “Τραπεζικής” της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ.

Εργάζομαι στον Τραπεζικό κλάδο συνολικά 27 έτη, διετελώντας Στέλεχος τριών Ελληνικών Τραπεζών.

Κατέχω εκπαιδευτική επάρκεια μέσω του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων ΕΟΠΠΕΠ πάνω στην εκπαίδευση ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης και εργάζομαι παράλληλα ως Εκπαιδεύτρια σε Δ.ΙΕΚ.

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων έχω πιστοποιηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος σε Κινητές Αξίες, Παράγωγα Προϊόντα όπως και στην Παροχή Επενδυτικών και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών .

Είμαι εγγεγραμμένη στο Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών .

Στην ζωή μου παρουσιάστηκαν από νωρίς πολλές δοκιμασίες με αποτέλεσμα να συγκαταλέγομαι στην Ομάδα των ΑΜΕΑ.

Φέροντας δυνατή ενσυναίσθηση αποφάσισα να ξανασπουδάσω με γνώμονα τον Άνθρωπο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στη Σχολή της Λογοθεραπείας

Οραματίζομαι την δημιουργία νέων υποδομών κοινωνικής πρόνοιας σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα στην φροντίδα και διημέρευση των ατόμων με αναπηρίες και ψυχικές ασθένειες.Είναι σαν μια γραμμή “νήματος” τα σύνορα ενός υγιή και ενός συνανθρώπου μας ΑΜΕΑ  και στοχεύω να συμβάλλω στην μείωση των ανισοτήτων ιδίως στην υγειονομική φροντίδα.

Γνωρίζω την Αγγλική γλώσσα και την χρήση Η/Υ.

Έχω πιστοποιηθεί από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό πάνω στις Πρώτες Βοήθειες και στην Βασική Υποστήριξη για την Ζωή, όπως επίσης και από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων .

Έχω παρακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό σεμιναρίων πάνω στα χρηματοοικονομικά και στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Αγαπώντας την παράδοση και τιμώντας την Ποντιακή Καταγωγή μου είμαι εγγεγραμμένη στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαϊδας συμμετέχοντας στο χορευτικό αυτού.

Αγαπώ τον αθλητισμό καθώς στα εφηβικά μου χρόνια ήμουν αθλήτρια στο ΑΠΟΛΛΩΝ Πτολεμαϊδας , με διακρίσεις για δύο συναπτά έτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ κατέχωντας την δεύτερη θέση.

Ενεργό μέλος και αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας.

Έμαθα να μάχομαι στον στίβο της ζωής και ζητώ την στήριξη σας ως Υποψήφια Περιφεριακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” στην ΠΕ Κοζάνης.