43η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

2004

 3 – 6 ΜΑΙΟΥ 2018

Το ραντεβού τους με τον εμπορικό κόσμο των μεγαλύτερων αγορών γούνας ανανεώνουν οι  σημαντικότερες και πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετέχοντας στην 43η Διεθνή Έκθεσης Γούνας Καστοριάς , που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα λανσάρουν τις νέες prêtaporterκολεξιόν τους για τον χειμώνα 2018, αποτελούμενες από τα καλύτερα δείγματα της γούνας σε μοντέρνα σχέδια που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας .

Μία τεράστια ποικιλία νέων δημιουργιών θα παρουσιαστεί στον εκθεσιακό χώρο μεγέθους 13.500 τ.μ., ικανού  να υποδεχθεί τους εκατοντάδες  επισκέπτες από 40 και πλέον διαφορετικές χώρες που κάθε χρόνο επιλέγουν την Έκθεση της Καστοριάς για εμπορικές συμφωνίες του.

Στην 43η Διεθνή  Έκθεση Γούνας Καστοριάς θα διατεθούν εντυπωσιακά είδη ένδυσης για γυναίκες και άνδρες,  αξεσουάρ γούνας, δερμάτινα είδη, γουνοδέρματα, αναλώσιμα, μηχανές γουναρικής, ενώ το «παρών» θα δώσουν και φέτος τα μεγαλύτερα δημοπρατήρια γουνοδερμάτων του κόσμου.

Το απαύγασμα των δημιουργιών των γουνοποιητικών επιχειρήσεων  που συμμετέχουν στην Έκθεση θα παρουσιαστεί σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση (GalaFashionShow), η οποία θα πραγματοποιηθεί σε έναν υπέροχο χώρο που θα αναδείξει τις προτάσεις των γουνοποιών.

Την Έκθεση διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς και η ΔΕΘ-HELEXPO.

Πηγή: furfairkastoria.com