Νεκρή 55χρονη από κορωνοιό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας-Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

603

Έφυγε σήμερα, Κυριακή, από τη ζωή 55χρονη γυναίκα η οποία νοσηλευτόταν, αφού είχε νοσήσει με κορωνοϊό, εδώ και εβδομάδες στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας.

Η άτυχη γυναίκα, δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ένα ακόμη θύμα του κορωνοϊού καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στην περιοχή μας, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia,σήμερα, Κυριακή, κατέληξε 71χρονος άντρας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας.

Ο άτυχος άντρας είχε κάνει τις δυο δόσεις του εμβολίου και δεν πρόλαβε να κάνει και την τρίτη, αφού νόσησε, ενώ είχε υποκείμενο νόσημα.

Επίταξη στα νοσοκομεία: Έστειλαν ανεμβολίαστη ιατρό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας!

Με προβλήματα ξεκίνησε η ένταξη των ιδιωτών γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδας, τα οποία “στενάζουν” λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η επιλογή για την επίταξη που έγινε από τη λίστα του ΕΟΠΠΥ και με ευθύνη Υπουργείου Υγείας-ΥΠΕ… “έστειλε” στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας γυναίκα γιατρό η οποία βρίσκεται, όμως, σε…αναστολή, καθώς ανήκει στους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο! Σύμφωνα,πάντως, με τις ίδιες πληροφορίες η εν λόγω γιατρός φέρεται να ανέφερε πως θα προχωρήσει σε εμβολιασμό. Να σημειωθεί πως για την επιλογή των “επιστρατευμένων” γιατρών δεν έχουν ευθύνη οι διοικήσεις των νοσοκομείων και οι ιατρικοί σύλλογοι.