Κοζάνη: Κομβόι με νταλίκες που μετέφεραν πυρομαχικά αναστάτωσε την Λευκοπηγή – Δείτε το βίντεο

398

Radiosiatista.gr

Κοζάνη: Κομβόι με νταλίκες που μετέφεραν πυρομαχικά αναστάτωσε την Λευκοπηγή – Δείτε το βίντεο

Το κομβόι με τις νταλίκες ξύπνησε τους κατοίκους ενός χωριού στην Κοζάνη. Θέμα συζήτησης στην περιοχή τα πυρομαχικά που μεταφέρει…

Radiosiatista.gr

Ένα κομβόι από νταλίκες που μετέφεραν πυρομαχικά προς την Κοζάνη, αναστάτωση τους λιγοστούς κατοίκους στη Λευκοπηγή. Μπροστά και πίσω βρίσκονταν περιπολικά, με την αστυνομία μέχρι στιγμής, να μην αποκαλύπτει τον τελικό προορισμό. Αυτό κάνει πολλούς κατοίκους της περιοχής, να πιστεύουν ότι είδαν με τα μάτια τους, το ξεκίνημα της αποστολής πυρομαχικών στην Ουκρανία. Κάτι πάντως που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οι εικόνες που καταγράφηκαν κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Μπροστά σε μια σπάνια εικόνα βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης οι ελάχιστοι αγουροξυπνημένοι κάτοικοι της Λευκοπηγής στην Κοζάνη, βλέποντας ένα κομβόι με νταλίκες ξένων συμφερόντων και πινακίδων να περνούν από το κέντρο του χωριού, με κατεύθυνση την Κοζάνη.

Σύμφωνα με κατοίκους πρόκειται για νταλίκες με πινακίδες Βουλγαρίας και Πολωνίας, οι οποίες μεταφέρουν πυρομαχικά, τα οποία παρέλαβαν από αποθήκη του ΝΑΤΟ που βρίσκεται πέριξ της περιοχής της Ροδιανής, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το κομβόι συνοδευόταν από όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι κάτοικοι του χωριού πιθανολογούν ότι πρόκειται για μεταφορά πυρομαχικών προς την Ουκρανία.

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν πως από και προς τις αποθήκες πέρασαν περίπου 20-25 νταλίκες, ενώ και από την Ελληνική Αστυνομία επιβεβαιώνεται η σχετική μεταφορά πυρομαχικών, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για το υλικό και την κατεύθυνση των φορτηγών.

Δείτε το βίντεο του kozanimedia.gr…

https://youtube.com/shorts/rkDRsbuLoTc?feature=share