Σειρά «εκτάκτων» προσλήψεων του Δήμου Βοΐου – Καταγγέλουμε την πρακτική αυτή

4356

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΡΙΩΣΗ ΒΟΪΟΥ

Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνουμε σειρά «εκτάκτων» προσλήψεων του Δήμου Βοΐου με πάσης φύσεως συμβάσεις, την ώρα που η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει.

Καταγγέλουμε την πρακτική αυτή που ξεκάθαρο σκοπό έχει την εξαγορά συνειδήσεων και τη χειραγώγηση μπροστά στις επερχόμενες εκλογές  για τον Δήμο Βοίου.  Πρόκειται περί συμβάσεων που δεν έχουν σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών του Δήμου Βοίου, που είναι πράγματι πολλές και δεν καλύπτονται ούτε στο ελάχιστο. Απαίτηση όλων των πολιτών του Βοίου είναι η σχεδιασμένη κάλυψη των αναγκών του Δήμου, με σταθερές συμβάσεις και όχι η πρόσληψη με μοναδικό γνώμονα «ψηφοθηρικές» λογικές που θυμίζουν άλλες εποχές.

Απαιτούμε να σταματήσει το αίσχος της ρουσφετολογίας, να σεβαστεί η απερχόμενη Δημοτική Αρχή την αξιοπρέπεια των ανέργων της περιοχής, την ανάγκη τους για μεροκάματο και εργασία που να καλύπτει τις ανάγκες των οικογενειών τους. Απαιτούμε άμεσα απαντήσεις από την Απερχόμενη Δημοτική Αρχή:

  • Με βάση ποια νομοθεσία προκύπτουν οι παραπάνω προσλήψεις.
  • Από ποιους πόρους και κονδύλια χρηματοδοτούνται.
  • Σε ποιές αποφάσεις στηρίζονται.

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου

13/9/2023

Radiosiatista.gr
Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες, φίλοι & φίλες,
Επειτα από τέσσερα χρόνια καθοριστικά για εμένα τον ίδιο και ταυτόχρονα για τον τόπο μας, σας ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητα μου στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με τον συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ζευκλή.
Υπηρετώντας με ήθος, αξιοπρέπεια και διαρκή αγώνα την Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης που μου ανατέθηκαν, εργαστήκαμε προς όφελος των συμπολιτών και επισκεπτών του Δήμου μας.
Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προγραμματισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια, συνέβαλλα στην υλοποίηση μιας μεγάλης σειράς έργων υποδομών από τον πιο μικρό οικισμό του Δήμου μας, στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, στη διαχείριση και βελτίωση του όγκου των οικονομικών μας και ξεπερνώντας εμπόδια και κρίσεις δρομολογήθηκαν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του τόπου μας.
Εκτιμώντας το δυναμισμό, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα που διακατέχει την παράταξη μας, ζητώ την εκ νέου στήριξη και εμπιστοσύνη σας για μία ακόμη φορά, δεσμευόμενος και πάλι τον δικό μου αγώνα για την προσφορά, βιωσιμότητα και προοπτική του Δήμου Βοΐου.
Με εκτίμηση,
Μαγιάγκας Γεώργιος
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προγραμματισμού
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!
Το κάθε παιδί ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα του μέσα από την οικογένεια, το σχολείο, τους φίλους, τις διάφορες δραστηριότητες της καθημερινότητας του, όπως η άθληση, ανάμεσα τους η καλαθοσφαίριση.
Καλούνται, λοιπόν, όλα τα παιδιά, που γεννήθηκαν από το 2008 έως και το 2017 και θέλουν είτε να γνωρίσουν τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης, είτε να μάθουν περισσότερα για αυτό, να εγγραφούν στις ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Σιάτιστας.
Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη 4-5μμ και Πέμπτη 7-9μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιάτιστας.
Υπεύθυνοι ακαδημιών:
Δημήτρης Γεωργακας 697 559 1575
Καρακώστα Βούλα 695 827 6525
Παρουσίαση ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου
Η Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Μιχάλης Καραμπατζιάς σας προσκαλούν στην κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 8 μ . μ.