Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Xωρίς παρενθέσεις και υποσημειώσεις o Γ. Κασαπίδης ανακοίνωσε επισήμως το ενδιαφέρον του...

Xωρίς παρενθέσεις και υποσημειώσεις o Γ. Κασαπίδης ανακοίνωσε επισήμως το ενδιαφέρον του και την επιθυμία για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

1561

kozan.gr: Απόλυτη επιβεβαίωση για το kozan.gr – Xωρίς παρενθέσεις και υποσημειώσεις o Γ. Κασαπίδης ανακοίνωσε επισήμως το ενδιαφέρον του και την επιθυμία για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

To kozan.gr ανέφερε νωρίτερα το πρωί (κλικ εδώ) πως ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης, χωρίς παρενθέσεις, αστερίκους,  υποσημειώσεις κι αναφορές σε κεντρική πολιτική σκηνή κτλ., θα ανακοίνωνε ΞΕΚΑΘΑΡΑ το ενδιαφέρον του και την επιθυμία να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, γεγονός που επαληθεύτηκε απόλυτα, με τη σημερινή δήλωσή του. Δείτε το:

 

Επιβεβαίωση του Kozanimedia:Μια…ανάσα από την Περιφέρεια ο Γ.Κασαπίδης-«Με ενδιαφέρει και το διεκδικώ θερμά… «

Υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη στήριξη της ΝΔ θα είναι, εκτός, πλέον, συγκλονιστικου απροόπτου,ο βουλευτής Κοζάνης Γ.Κασαπιδης. Όπως είχε γράψει το πρωί το Kozanimedia,ο ίδιος έκανε πριν από λίγο σχετική δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ,τονίζοντας πως «Με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος και το διεκδικώντας θερμά».Είναι η πρώτη φορά που ο κ.Κασαπιδης προχωρεί σε ανάλογη δήλωση, με τις πληροφορίες του Kozanimedia να λένε πως είναι θέμα ημερών και η επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ.