Απέκτησε Μούστα και Μπατσή ο ΑΟ Τσιλιβή

2406

Το “νερό μπήκε πλέον στο αυλάκι” για την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή. Οι “νεοφώτιστοι” στην Γ΄ Εθνική κατηγορία κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα, τα οποία μπορεί να είναι αργά, είναι όμως σταθερά αλλά και μεθοδικά. Η διοίκηση της νησιώτικης ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Πέτρο Τσούκλη κάνει τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, εκτός του νησιού.

Έτσι λοιπόν ο ΑΟ Τσιλιβή απέκτησε 2 ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κάνει για να ενισχυθεί έτσι ώστε να είναι η ομάδα έτοιμη και ανταγωνιστική στην έναρξη του πρωταθλήματος. Οι “κόκκινοι” απέκτησαν τον νεαρό Κων/νο Μούστα. Ο 22χρονος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού για 2 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας με πλήρη συμμετοχή στα ματς της ομάδας του στην Γ΄ Εθνική.

Επίσης παίκτης του ΑΟ Tσιλιβή είναι πλέον ο Χρήστος Μπατσής. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα πλάγια της άμυνας εξίσου καλά σαν δεξί μπακ αλλά και σαν αριστερό. Μπορεί να καλύψει την θέση μικρού αφού από τη νέα χρόνια θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή ενός μικρού στο βασικό σχήμα κάθε ομάδας. Ο Μπατσής αγωνιζόταν στην ίδια ομάδα στον Μακεδονικό Σιάτιστας.

Πέτρος Τσιούκλης 

Η επιλογή των δύο παικτών φέρει την υπογραφή του τεχνικού της ομάδας Πέτρου Τσούκλη καθώς ο προπονητής του ΑΟ Τσιλιβή πέρυσι ήταν στον πάγκο του Μακεδονικού Σιάτιστας και γνωρίζει πολύ καλά τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο ΑΟ Τσιλιβή όμως δεν θα μείνει μόνο σε αυτές τις δύο μεταγραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Πλάνου θα κινηθεί για την απόκτηση δύο ακόμα παικτών οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με την ομάδα αλλά ο Σύλλογος δεν έχει ακόμα τα δελτία τους στα χέρια του.

Πρόκειται για έναν επιθετικό (σέντερ φορ) και έναν παίκτη που αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ (6). Τις επόμενες ημέρες αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα τους. Ο Καστοριανός τεχνικός του ΑΟ Τσιλιβή μπορεί να βρίσκεται αυτή την εποχή στην Βόρειο Ελλάδα, δεν παύει όμως να κάνει σοβαρή δουλειά και να ψάχνει το καλύτερο για την ομάδα του Τσιλιβή, μέσα πάντα στα οικονομικά πλαίσια που έχει χαράξει η διοίκηση της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται αρχές Αυγούστου στο νησί για να προετοιμάσει το έδαφος έτσι ώστε η ομάδα να αρχίσει την προετοιμασία της στα μέσα του ίδιου μήνα. Σε διοικητικό επίπεδο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τυπώσει τις κάρτες διαρκείας της νέας χρονιάς οι οποίες διατίθενται στην κυκλοφορία