Ευχαριστήριο της Κατερίνας Δαδαμόγια

1615

Μετά την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου νιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στη διεξαγωγή μιας υποδειγματικής εκλογικής διαδικασίας, εκλογείς, υποψηφίους όλων των συνδυασμών, καθώς και μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Ιδιαίτερες, από καρδιάς ευχαριστίες ανήκουν στους ανθρώπους που με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αυτής και με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Το αποτέλεσμα της εκλογής μου στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο πέρα από βαθιά τιμητικό, αποτελεί παράλληλα εντολή για μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά.

Στις 26 Μαΐου οι Δυτικομακεδόνες εμπιστεύθηκαν τον Γιώργο Κασαπίδη ως νέο Περιφερειάρχη με ένα ισχυρό ποσοστό, εκφράζοντας με τον πιο σαφή τρόπο την ανάγκη της κοινωνίας μας για αλλαγή πορείας.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών απαιτεί ομόνοια, ενότητα και συνεργασία. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να διαθέσω το σύνολο των δυνάμεών μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου, με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και αίσθημα ευθύνης, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας.