Δεν θα περάσουν ! Ούτε μία ανεμογεννήτρια στο Μπούρινο!

267

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στη ΖΕΠ Παρασκευή 12/4/ ώρα 11.00 πμ

Το θράσος των ΑΠΕτζήδων «καταπατητών» δεν έχει όρια. Έβαλαν στο στόχαστρο και τον Μπούρινο, αυτό το ζωντανό μνημείο της φύσης. Θέλουν να εγκαταστήσουν τεράστιες ανεμογεννήτριες στη θέση Ντρισινίκος στα 1900 μέτρα.

Οι πληροφορίες λένε πως έχουν υπογραφεί οι Περιβαλλοντικοί Όροι (ΑΕΠΟ) από τη διοίκηση της Αποκεντρωμένης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας. Η θρασύτητα μάλιστα  των Εταιρειών της «πράσινης ανάπτυξης» αλλά και των υπευθύνων της αποκεντρωμένης έφτασε ώστε να υπογράψουν ΑΕΠΟ γνωρίζοντας πως πρόκειται για Δημοτικές εκτάσεις της Κοινότητας  Σιάτιστας και απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής Αρχής που δεν ρωτήθηκε καν.

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Οι κάτοικοι και οι μαζικοί φορείς της Σιάτιστας και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συντελεστεί αυτό το έγκλημα.

Συμμετέχουμε ως «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ» στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν οι φορείς της Περιοχής και καλούμε όλους του πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο νέο έγκλημα που ετοιμάζουν στον Μπούρινο.

Δεν θα περάσουν! Ούτε μία ανεμογεννήτρια στο Μπούρινο!

Η Γραμματεία της «Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά της άναρχης και υπέρμετρης εγκατάστασης ΑΠΕ στη Δυτική Μακεδονία»

SIATISTA RADIO
ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ και συνεχίζει …

ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ και συνεχίζει …