Απάντηση του δημάρχου Χρήστου Ζευκλή σε Δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Σχετικά με το δελτίο τύπου του γραφείου τύπου του συνδυασμού !!

1661
Απάντηση του δημάρχου Χρήστου Ζευκλή σε Δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Σχετικά με το δελτίο τύπου του γραφείου τύπου του συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» που δημοσιεύτηκε σήμερα στα ΜΜΕ, παραβλέποντας την διάχυτη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης , απαντάμε, καταρχήν, ότι ο Δήμαρχος είναι εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για το θέμα των προσλήψεων, στο οποίο αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο την 8 η Αυγούστου 2023, έλαβε την απόφαση με αριθμό 202/2023, (ΑΔΑ: Ψ8ΨΡΩ97-ΦΣΗ) με θέμα «Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου».
Όπως προκύπτει από το σώμα της απόφασης, οι κύριοι Μιχαήλ Καραμπατζιάς, Ονούφριος Γιγαντίδης και Κωνσταντίνος Ζήκος, ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιοι με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες εκλογές ήταν παρόντες και ψήφισαν υπέρ των προσλήψεων. Συνεπώς κατ’ εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος εφαρμόζοντας επακριβώς τη σχετική νομοθεσία και κατόπιν εισηγήσεως των αρμόδιων υπηρεσιών ,υπέγραψε τη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αριθμό 9ΟΣΨΩ97-ΓΘΑ.
Στο πλαίσιο του προεκλογικού μας αγώνα ως Δύναμη Επανεκκίνησης, έχουμε δεσμευτεί ότι θα αγωνιστούμε με ηθική, και ειλικρίνεια απέναντι στους δημότες μας, μακριά από φθηνούς εντυπωσιασμούς, υποκρισία και διαστρεβλώσεις της αλήθειας. Λυπούμαστε πολύ που η Λαϊκή Συσπείρωση προσφεύγει σε αναχρονιστικές μεθόδους πολιτικής αντιπαράθεσης, τις οποίες δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε σε καμία περίπτωση. Η αλήθεια είναι μία και δεν φοβάται κανένα.
Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες, φίλοι & φίλες,
Επειτα από τέσσερα χρόνια καθοριστικά για εμένα τον ίδιο και ταυτόχρονα για τον τόπο μας, σας ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητα μου στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με τον συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ζευκλή.
Υπηρετώντας με ήθος, αξιοπρέπεια και διαρκή αγώνα την Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης που μου ανατέθηκαν, εργαστήκαμε προς όφελος των συμπολιτών και επισκεπτών του Δήμου μας.
Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προγραμματισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια, συνέβαλλα στην υλοποίηση μιας μεγάλης σειράς έργων υποδομών από τον πιο μικρό οικισμό του Δήμου μας, στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, στη διαχείριση και βελτίωση του όγκου των οικονομικών μας και ξεπερνώντας εμπόδια και κρίσεις δρομολογήθηκαν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του τόπου μας.
Εκτιμώντας το δυναμισμό, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα που διακατέχει την παράταξη μας, ζητώ την εκ νέου στήριξη και εμπιστοσύνη σας για μία ακόμη φορά, δεσμευόμενος και πάλι τον δικό μου αγώνα για την προσφορά, βιωσιμότητα και προοπτική του Δήμου Βοΐου.
Με εκτίμηση,
Μαγιάγκας Γεώργιος
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προγραμματισμού
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Παρουσίαση ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου
Η Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Μιχάλης Καραμπατζιάς σας προσκαλούν στην κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 8 μ . μ.