Καραμανλή για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Δεν ξέρω πότε η έννοια της οικογένειας έχασε την ιερότητά της»

679

Η δεύτερη βουλευτής της ΝΔ που δηλώνει ανοιχτά ότι καταψηφίζει το νομοσχέδιο

«Δεν ξέρω πότε η έννοια της οικογένειας έχασε την ιερότητά της και φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται οκ ένα παιδί να μην πει ποτέ μαμά, ούτε πότε ο βράχος των παιδικών μας χρόνων, ο πατέρας, έγινε ανώνυμο σπέρμα» είπε από το βήμα της βουλής η Άννα Καραμανλή στη συζήτηση της Ολομέλειας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Αν αυτό είναι πρόοδος τότε είμαι συντηρητική και οπισθοδρομική. Αν όμως είναι ένα μοιραίο βήμα για την αποσύνθεση της κοινωνικής συνοχής την διάλυση των δεσμών που ξεκινούν από την οικογένεια και καθορίζουν όλη μας τη ζωή, τότε όχι δεν μπορώ να συναινέσω και γι’ αυτό καταψηφίζω το νομοσχέδιο», πρόσθεσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή, λίγες ώρες πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Αναλύοντας το σκεπτικό της διαφωνίας της για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών η Άννα Καραμανλή είπε ότι η επίκληση ότι τα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα όταν μεγαλώνουν με ομόφυλους γονείς δεν της είναι πειστικό. Αντίστοιχα, όπως είπε δεν θα της ήταν πειστικό και το επιχείρημα ότι τα παιδιά που στερούνται τον ένα και τον άλλο γονιό ή εγκαταλείπονται δεν έχουν κάποιο πρόβλημα.

«Δεν μου είναι επίσης καθόλου μα καθόλου πειστική η επιχειρηματολογία για τις παρένθετες μητέρες, τις ενοικιαζόμενες μήτρες δηλαδή ή χειρότερα μέσα από κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών. Μπορεί στο νομοσχέδιο να απαγορεύεται η παρένθετη μητέρα, καθώς όμως θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο θα ακολουθήσει κι η παρένθετη μητέρα με ότι αυτό συνεπάγεται» πρόσθεσε.

Η Άννα Καραμανλή καταφέρθηκε και εναντίον όσων κατηγορούν τους διαφωνούντες βουλευτές σαν ομοφοβικούς και αναχρονιστικούς και κατήγγειλε συνάδελφό της από την Ν¨εα Δημοκρατία δε, ο οποίος της απέδωσε κίνητρα ψηφοθηρίας, όταν δήλωσε ότι τάσσεται εναντίον του νομοσχεδίου.

Είναι η δεύτερη κατά σειρά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που δήλωσε ανοιχτά ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, μετά τον Μίλτο Χρυσομάλλη ενώ ο Θάνος Πλεύρης είπε ότι δεν θα ψηφίσει και άφησε να εννοηθεί ότι θα δηλώσει αποχή.

ΠΗΓΗ:lifo.gr

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΕΙΔΗ  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΟΥΡΤΕΣ,  ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ, ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ
ΠΑΣΤΕΣ, ΠΑΣΤΑΚΙΑ, ΠΑΓΩΤΑ
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΤΟΥΡΤΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ – ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ
ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ
ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΗΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2465022322