Κι όμως το πήραν πολύ βαριά!Τον χολόσκασαν…

3582

Θα καταγραφεί;

Εκτός από την παιδεία, την αγροτική παραγωγή και η υγεία βρίσκεται σε επίσης καλό επίπεδο! Αν μη τι άλλο το απέδειξε χθες το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται τα προγραμματισμένα χειρουργεία και θα γίνονται μόνο έκτακτα. Εξαιρετικά! Από το καλό στο καλύτερο…. Ο λόγος είναι η έλλειψη αναισθησιολόγων και νοσηλευτών. Μία ακόμη επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Ελπίζω στην επόμενη έκδοση του να την καταγράψει ο Economist!

Μόνο οι … τυχεροί!

Φαντάζομαι ότι αρκετοί από εσάς γνωρίζετε την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου νοσοκομείου για τα παιδιά. Δηλαδή οι … «τυχεροί» που είχαν προγραμματίσει χειρουργεία για τα παιδιά τους πρέπει να αναζητήσουν κάποιο ιδιωτικό παιδιατρικό νοσοκομείο και φυσικά να πληρώσουν το αντίστοιχο τίμημα. Κι όσοι δεν έχουν; Ε, ο ήλιος δεν ανατέλλει για … όλους (!) αλλά μόνο για τους τυχερούς… Ετσι δεν είναι;

Βαριά!

Κι όμως το πήραν πολύ βαριά! Εννοώ την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Και βγήκαν αυτοί οι – «κακό χρόνο νάχουνε» – κκ Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης και το πανηγύρισαν. Το πάλεψε ο φουκαράς ο Βέμπερ όσο μπορούσε, αλλά τι να κάνει μόνος του, ένας άνθρωπος ήταν, κι αντιμέτωπος με τα θηρία, του Die Linke, των Πρασίνων, των Σοσιαλιστών; Αγριοι άνθρωποι…. Επεσαν πάνω στον πολυχρονεμένο μας να τον «κατασπαράξουν»! Και να του κόψουν το ευρωπαϊκό του μέλλον. Αν είναι δυνατόν!

Τον χολόσκασαν…

Και τι έκανε ο άνθρωπος – για τον κ. Μητσοτάκη, όπως καταλαβαίνετε, αναφέρομαι – άκουγε τον μισό πολιτικό κόσμο και ων ουκ έστιν αριθμός, αλλά από ενδιαφέρον! Για να μαθαίνει αν είναι καλά κι αν χρειάζεται να τους βοηθήσει! Κουκουλώνουν, λέει το έγκλημα των Τεμπών. Ναι, αλλά η κουκούλα θα είναι φαρδιά, ευρύχωρη, θα χωράει πολλούς μέσα! Για τον έλεγχο του Τύπου και το «107», δηλαδή θα κόψουμε τον ενθουσιασμό και τον οίστρο της ευτυχίας στον κόσμο. Δεν πάνε να φάνε βελανίδια – λέω εγώ! Τον χολόσκασαν τον άνθρωπο! Πήρε τηλέφωνο στον Economist και έλεγε τον καημό του. Τελικά μόνο αυτοί τον καταλαβαίνουν….

Αγιος ο Θεός…

Εν τω μεταξύ η περίφημη εκδήλωση των «δελφίνων» – την Τρίτη, στο θέατρο «Αλφα», στην Πατησίων – κινδυνεύει να μετατραπεί σε … «θέατρο σκιών»! Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ. Μανόλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος, μάλλον, το φοβάται το κακό – υπάρχουν και προηγούμενα… – χθες παρ΄ ότι κρητικός το γύρισε στο … τσάμικο! Δήλωσε πως η απάντηση απέναντι στον Μητσοτάκη είναι το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Και μετά έκανε τον σταυρό του….

Ζαλάδες!

Ο κ. Διονύσης Τεμπονέρας «πάει κι έρχεται» για να υποδηλώσει την πολιτική του ύπαρξη, λέγοντας πως την συνεργασία της κεντροαριστεράς την ζητάει και την συζητάει ο κόσμος. Σωστό! Αλλά οι προσωπικές φιλοδοξίες μερικές φορές μπορεί να ζαλίζουν τους ανθρώπους. Γι΄ αυτό υπάρχουν κι οι δραμαμίνες….

Μόνη…

Και η κυρία Εφη Αχτσιόγλου ξάφνου βρέθηκε μόνη της. Η «Νέα Αριστερά» δεν υπάρχει πουθενά. Κι όχι μόνο αυτό. Εχετε προσέξει ότι κανένα από τα παλιά στελέχη δεν… Πχ ο κ. Νίκος Φίλης, ή ο κ. Νίκος Βούτσης ή ακόμη και ο κ. Πάνος Σκουρλέτης, έχουν χαθεί από το προσκήνιο. Και στο συγκεκριμένο θέμα ουδείς έχει βγει να το υπερασπιστεί; Αν το έχετε παρατηρήσει σωστά το έχετε παρατηρήσει. Διότι πρόκειται για πρωτοβουλία της κ. Αχτσιόγλου, που δεν καλύπτει ούτε την παλιά της τάση, τους «6+6». Και δεν νομίζω ότι αυτές οι ημέρες είναι ευχάριστες – εντός τους κομματικού της σχηματισμού – για την πρώην υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ….

Διάβημα;

Τελικώς όλη αυτή η πρωτοβουλία από μία ελπιδοφόρα εκδήλωση – όπως την σχεδίασαν η κυρία Αχτσιόγλου και ο κ. Τεμπονέρας, ο κ. Χριστοδουλάκης είναι … «αθώος του αίματος»! – κατέληξε σε … «απενενοημένο διάβημα»!

ΠΗΓΗ:in.gr